Nema labavo

Maja Šuput neumorna čak i u trudnoći: ‘Da mi je ovo netko rekao prije par mjeseci, rekla bih da je lud‘

Domaća pjevačica trebala bi roditi u ožujku sljedeće godine, a kako bi joj porod, ali i oporavak bio lakši, odlučila je posvetiti se vježbanju trudničkog pilatesa.

Pjevačica Maja Šuput čak ni u trudnoći ne želi samo odmarati, već se primila vježbanja i to ne bilo kakvog već trudničkog pilatesa. Odlučila je da mora ostati aktivna jer je to zdravo i za nju, ali i za dijete. U ružičastim tajicama i topiću, koji su baš njezin stil, pokazala je na kako vježba nekoliko različitih vježbi, a desna ruka bila joj je njezina trenerica.

"Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću ići na trudnički pilates rekla bih da je lud ... Uglavnom, gym sam zamijenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem 3 puta tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan", napisala je Maja na instagramu te dodala da joj je cilj zdrava trudnoća i brzi oporavak nakon poroda.

Lijepe vijesti o trudnoći otkrila je početkom ovog mjeseca, podijelivši fotografije na kojima sa suprugom Nenadom Tatarinovim pozira okružena ružičastim i plavim balonima, ne želeći još otkriti spol bebe. Za In Magazin je nedavno otkrila kako ju je jako iznenadila reakcija njezina supruga kad mu je rekla da će postati otac.

"On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", rekla je Maja.

Maja je trudna već 15 tjedana te joj fali još pet, šest dana do četiri mjeseca. "To je nevjerojatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš brojiti dane, a kamoli tjedne. Sad su skoro četiri mjeseca i ne mogu reći ništa spektakularno, osjećam se identično", priča pjevačica koja još uvijek nema mučnine pa može vježbati do mile volje. Ionako je zdravo!

Čitajte i:

Reakcija supruga Maje Šuput na njezinu trudnoću bila je potpuno neočekivana: 'Prvi put sam ovo vidjela'

Maja Šuput je trudna! Sa suprugom Nenadom dirljivom objavom potvrdila sretnu vijest

Prvi ples, interijer, torta, minica... Iznenađenjima sa svadbe Maje Šuput i Nenada Tatarinova nema kraja

Udala se Maja Šuput: Pjevačica nosila raskošnu vjenčanicu koju je kreirao Modni mačak

Linker
25. travanj 2024 09:37