Još malo

Maja Šuput pred teškom odlukom! ‘Suzila sam izbor na svega tri imena, pucajte prijedloge‘

Kako je ranije izjavila, pjevačica Maja Šuput sinu, koji treba doći na svijet u ožujku, dat će strano ime jer ga ‘ne želi uvaliti u probleme‘.

Pjevačica Maja Šuput u posljednjim je pripremama za dolazak prvog djeteta na svijet. U posljednjih nekoliko mjeseci nakupovala je robice, igračaka pa i sredila dječju sobu, a sada joj je preostalo samo izabrati ime za sina. Kako je pred njom i suprugom Nenadom Tatarinom vrlo teška odluka, zatražila je pomoć svojih fanova i to na društvenim mrežama.

Čitajte i: Maja Šuput pokazala kako je uredila carstvo za skori dolazak prinove: 'Spremni smo za tebe, ljubavi'

"Suzila sam izbor imena na svega 3. Napredujemo. Napisala sam ih u svoj Majushka secret diary i zaključala da mi ih nitko ne pročita. Slobodno pucajte prijedloge...", napisala je Maja ispod fotografije na kojoj sjedi na podu u svom luksuznom dnevnom boravku.

Nije trebalo dugo proći od objave da fanovi počnu davati prijedloge imena u komentarima. Dok su nekima najljepša hrvatska imena, drugi bi Majinom sinu nadjenuli nešto egzotičnija poput Liam, Noa, Nikolas, Ian... U komentarima se čak javila Hana Hadžiavdagić Tabaković koja je predložila ime Filip te dodala da je njoj to najljepše hrvatsko ime.

Ipak, pjevačica je ranije otkrila da će sinu dati strano ime. "Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'", kazala je Maja.

Čitajte i: Maja Šuput se pohvalila: Slika ultrazvuka otkrila neobičan detalj koji ju je posebno oduševio

Prije neki dan Maja je pokazala kako je uredila dječju sobicu. U skladu s najnovijim trendovima iz "baby svijeta", supružnici su dječju sobu ukrasili neutralnim sivim i bijelim tonovima, plišanim igračkama i crtanim motivima na zidovima. Uz luksuzan krevetić stoji i veliki plišani medo. U takvom carstvu njezin sin, koji stiže u ožujku, sigurno će uživati kao pravi mali princ.

Linker
25. travanj 2024 09:17