NA PLAŽI

Majstor maskiranja pokazao svoje pravo lice: Sacha Baron Cohen kakvog još niste vidjeli

U većini svojih filmskih uloga britanski glumac Sacha Baron Cohen (49) vješto se sakrio iza maske, kao reper Ali G, novinar Borat Sagdiyev ili diktator general Aladeen, no na čuvenoj australskoj plaži Bronte pokazao je pravoga sebe.

Pandemija koronavirusa Covid-19 samo je ubrzala odluku Barona Cohena da se složi s idejom svoje supruge, holivudske glumice Isle Fisher, da napuste Los Angeles i presele se u njezinu domovinu Australiju. Tako cijela obitelj već godinu dana živi u Sydneyu, njihova djeca Olive, Elula i Montgomery upoznali su nove prijatelje, a zvijezda filmova „Borat” i „Čikaška sedmorka” posebno uživa u toplom australskom vremenu.

image
Nakon što je godinama živio u Los Angelesu, glumac se 2020. preselio u Sydney.
KHAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vidjelo se to i proteklog vikenda kada je otišao na plivanje na poznatu plažu Bronte. Iako se ne voli pretjerano izležavati na plaži i hvatati brončani ten, Sacha Baron Cohen izvrstan je plivač, koji obožava plivanjem održavati kondiciju.

Čitajte i: Sacha Baron Cohen prevario 62-godišnjakinju pa se iskupio pozamašnom donacijom

Trijumf na Zlatnim globusima

A kondicija mu je i potrebna kako bi održavao svoj krcati radni raspored. Uz snimanje filmova i dogovaranje novih skečeva, Baron Cohen posljednjih tjedana ima i malo lakši zadatak - skupljanje nagrada. Posljednju je dobio sinoć na dodjeli Zlatnih globusa.

image
Baron Cohen je 2006. šetao plažom u Cannesu kao kazahstanski novinar Borat.
JAMES MCCAULEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

'Hvala još jednom Hollywoodskom udruženju stranih novinara (HFPA). Čekajte malo. Donald Trump osporava rezultat.. Tvrdi da je mnogo mrtvih ljudi glasalo, što je vrlo ružno kazati o glasačima HFPA-a', našalio se Baron Cohen, javljajući se putem videopoziva na dodjeli Zlatnih globusa, gdje je proglašen najboljim glumcem u komediji "Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan”, za koju je na kraju i dobio nagradu. Film je ujedno osvojio i Zlatni globus za najbolju komediju.

image
Plivanje je njegova najdraža rekreacija.
KHAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 11:15