obitelj prije svega

Marijana Batinić o važnom muškaracu: ‘Nikako nismo mogli naći zajednički jezik‘

Voditeljica je jako ponosna na svog mlađeg brata i sestru. Dok je Karla česta zvijezda društvenih mreža Marijane Batinić, njezin brat Darko dosad je bio prilično samozatajan.

Voditeljica Marijana Batinić iznimno je ponosna na svoju obitelj pa nerijetko dijeli fotografije sa svojom sestrom Karlom. I dok je svima već odavno poznata njezina mlađa sestra, o bratu se Marijana rjeđe oglašava. Stoga mu je ovih dana odlučila posvetiti par crtica na Instagramu.

"Nemam ja tri brata, nego jednog... a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik. Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca", napisala je na društvenoj mreži Marijana, otkrivši da je prema Karli i Darku bila prilično stroga.

Vrijeme je, pak, učinilo i svoje i danas je ovaj trojac blizak. Posebnu pozornost Marijanini brat i sestra pružaju nećakinji, Marijaninoj kćerkici Eni, koja je prava obiteljska miljenica. Ne sumnjamo da će Karla i Darko isti tretman pružiti i malenoj Rozi, koju je Batinić na svijet donijela u rujnu. Otad uživa u obiteljskoj idili i polako se, uz trenera Edu Mehmedovića, vraća u formu.

Linker
18. travanj 2024 11:15