Povratak

Mario Valentić vraća se na male ekrane: ‘On drži sve pod kontrolom ili misli da drži sve pod kontrolom‘

Trener i glumac predstavit će se gledateljima u ulozi policajca Srećka u novoj seriji ‘Bogu iza nogu‘, koja će se uskoro prikazati na Novoj TV.

Jedan od najpoznatijih fitness trenera Mario Valentić vraća se svojoj drugoj strasti - glumi! U novoj seriji utjelovio je osebujnog, lokalnog policajca Srećka Šojku, a gledatelji će ga moći uskoro vidjeti na programu Nove TV. Serija "Bogu iza nogu" uskoro će krenuti s emitiranjem, među plejadom šarolikih i osebujnih likova koji će zasigurno na prvu osvojiti srca gledatelja, definitivno je i policajac Srećko. On se brine da u selu bude sve po zakonu, a umjesto policijskog auta vozi bicikl te umjesto pištolja nosi pendrek.

‘‘On drži sve pod kontrolom ili misli da drži sve pod kontrolom i uvodi red u selo. Nije tipični policajac, odnosno ima neke elemente koje je vjerojatno skinuo s nekih filmova, gledajući razne Policijske akademije‘‘, objasnio je Mario novinarki IN magazina.

Ostatak sjajne ekipe

Među brojnim poznatim glumačkim licima gledat ćemo Elviru Aljukić, koja je i za ovu ulogu dobila koju godinu više. ‘‘Ja ne znam zašto ne žele da pokažu ovo zmijsko tijelo i ovu prelijepu ženu koja se krije ispod svega ovoga. Valjda mi to dobro ide, vjerojatno hoće da što prije ostarim‘‘, našalila se Elvira koja igra Zdenku, načelnikovu sestru, koja zapravo upravlja svojim sinom Mirkom, a pokušava upravljati i svojim bratom Anđelkom što joj malo teže polazi za rukom. Predavala je u školi gotovo svim seljanima pa uživa njihovo poštovanje i za njih predstavlja veliki autoritet.

image
NOVA TV

Čitajte i: Besana noć Marija Valentića: ‘Sanirali smo dio štete na krovu, uz povremene udare potresa‘

Da u Gornjem dolu nikad nije dosadno dokazat će i dvije velike rivalkinje - Biserka koju igra Rada Mrkšić te njezina susjeda Melita koju igra Vesna Ravenšćak. ‘‘Malo sam ljubomorna na svoju susjedu, onda kad vidim njen pomidor, a moj se posušio, ali Bože moj..‘‘, priča Vesna te otkriva da osim problema sa susjedom ima i onih ljubavnih: ‘‘Kolega Dino Rogić, on igra svećenika. Na njega sam malo bacila oko…‘‘

image
Raa Mrkšić i Vesna Ravenšćak kao Biserka i Melita
NOVA TV

Kako se serija snima u eksterijerima, glumci su već naviknuli da u scenama imaju i nepozvane goste, a upravu takvu jednu anegdotu sa snimanja otkrila je Sara Moser, inače u seriji gostioničarka Tereza: ‘‘Prvi dan snimanja kada smo došli, snimali smo nešto po ovom prolazu, morala sam ići prema tamo. I u jednom trenutku je redatelj trebao zvat akciju i u cijelom jezeru su se uskreketale sve žabe, roda se usklepetala, ništa nisam čula, a sad sam se već navikla na ‘kolege‘ u sceni‘‘.

Linker
18. travanj 2024 23:05