KONTROVERZNI PJEVAČ

Marylin Manson opet na meti policije, pretresli mu kuću u potrazi za snimkama koje dokazuju njegovu krivnju

Potraga je navodno povezana s tekućim istragama protiv pjevača, kojeg je već više od 15 žena optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje.

Pravni problemi Marilyna Mansona (52) povezani s optužbama za seksualne napade se nastavljaju, piše People.

Odjel šerifa okruga Los Angeles potvrdio je za ovaj izvor da su u ponedjeljak izdali nalog za pretres doma 52-godišnjeg glazbenika u L.A.-u, izvršivši pretres tog jutra.

Potraga je navodno povezana s tekućim istragama Mansona, rođenog Brian Hugh Warner, kojeg je više od 15 žena optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje - uključujući glumicu trostruko nominiranu za Zlatni globus, Evan Rachel Wood.

Manson očito nije bio kod kuće u vrijeme racije. Naime, prema TMZ-u, koji je prvi izvijestio o pretresu Masonove kuće, detektivi su prisilno ušli u objekt te zaplijenili USB stickove i hard diskove koji će sudu biti poslani na pregled prije nego što slučaj bude dostavljen uredu okružnog tužitelja.

image

Marylin Manson i Evan Rachel Wood

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Marylin Manson predao se policiji: Optužba da je pljuvao na snimateljicu bila je kap koja je prelila čašu

Ranije ovog mjeseca pjevač hita "Beautiful People" prodao je svoju kuću na Hollywood Hillsu, ali nije jasno je li to ista nekretnina koju su vlasti izvršile u ponedjeljak.

Predstavnik pjevača nije odmah odgovorio na zahtjev časopisa People za komentar.

image

Marylin Manson i supruga Lindsay Usich

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, Manson se trenutno suočava s tri tužbe žena koje je navodno seksualno zlostavljao u prošlosti, uključujući njegovu bivšu djevojku Ashley Morgan Smithline i glumicu iz Igri prijestolja Esmé Bianco.

Četvrta tužba za seksualno zlostavljanje, koju je podnijela "Jane Doe" (kako Amerikanci nazvaju nepoznate ili osobe kojima skrivaju identitet), odbačena je na sudu u rujnu zbog isteka zastare.

Mason je, pak, ranije demantirao sve takve navode.

image

Marylin Manson i Dita von Teese

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Potresna ispovijest! Bivša partnerica detaljno opisuje kako ju je Marylin Manson zlostavljao: 'Preživjela sam vezu s čudovištem'

Prethodno se tek na Instagramu osvrnuo na optužbe na njegov račun rekavši da su njegovi "intimni odnosi uvijek bili u potpunosti sporazumni s partnericama", nazivajući tvrdnje žena "užasnim iskrivljavanjem stvarnosti".

"Moji intimni odnosi uvijek su bili potpuno suglasni s mojim istomišljenicama. Bez obzira na to kako i zašto - drugi sada odlučuju krivo predstavljati prošlost. O tome se radi", dodao je Manson.

Linker
25. travanj 2024 01:10