Matthew McConaughey i majka Kay
 SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia
nikada nije kasno za ljubav

McConaughey i Grant u ulozi Kupida: Njemu je 91, njoj 88, a poznati sinovi ugovorili su im spoj

Nova veza na zvjezdanom nebu, i to kakva - mama Matthewa McConaugheyja i tata Hugha Granta sljedeći tjedan idu na spoj, a slavni glumci kažu - između njih je opasna kemija.

"Sljedeći tjedan smo im dogovorili spoj i vjerojatno ih nećemo vidjeti ostatak večeri", komentirao je glumac Matthew McConaughey odnos svoje majke Kay (88) i oca Hugha Granta, Jamesa (91).

Hugha i Matthewa uskoro gledamo u novom krimi filmu "The Gentlemen", a povodom toga su u intervjuu za ET progovorili i o ovom novom paru. "Mi smo ih spojili, mislimo da će kemija između njih biti baš napeta", kazao je britanski miljenik žena Grant, a ako ovo uspije, McConaughey se nada karijeri u spajanju parova, našalio se. Uvjet - moraju biti stariji od 85 godina.

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 11: Matthew McConaughey (L) and Hugh Grant attend the NY Photo Call for
Getty Images for STXfilms

McConaughey koji sa suprugom Camilom Alves ima troje djece - Levija (11), Vidu (10) i Livingstona (7) priznao je da mu je majka stvarala smiješne, ali i neugodne situacije dok se probijao na holivudsku scenu kao mladi glumac.

Matthew McConaughey and Mom Kay at the World Premiere of
SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia
Matthew McConaughey i majka Kay

"Bila je u kaosu, dolazila mi je na intervjue kada sam postao slavan, mislila je da se sve vrti oko nje. Rekao sam joj - mama, molim te, pokušavam se snaći u ovom novonastalom svijetu celebova, kontroliraj se", ispričao je i nadodao da ga i nije baš poslušala jer ju je jednom prilikom uhvatio s novinarima kako im pokazuje njihov dom, sobu gdje je spavao i gdje je prvi puta doveo djevojku.

"Ona i dalje ima svoje snove da će postati filmska zvijezda. Nije ju mogao promijeniti otac, moj stariji brat Rooster, pa niti ja. Zato sam joj sada rekao mama, samo izvoli", ispričao je.

Linker
24. travanj 2024 23:28