Više ne šuti

Miley Cyrus konačno priznala zašto se razvela od Hemswortha: ‘Uvijek ću ga voljeti, ali...‘

Pop zvijezda od glumca se rastala nakon manje od godinu dana braka. Sve to vrijeme je uporno htjela dokazati da joj ne nedostaje, ali iz njezinih riječi bi se moglo iščitati drugačije.

Pjevačica Miley Cyrus, čini se, sve je hrabrija i spremnija otkriti detalje iz svog ljubavnog života koji joj je posljednjih mjeseci obilježen ljubavnih krahom. Miley se za australskog glumca Liama Hemswortha, inače brata Chrisa Hemswortha, udala u prosincu 2018. da bi ga sedam mjeseci nakon prevarila s Kaitlynn Carter.

O njezinoj prevari Liam je doznao preko medija, no to nije bio jedini razlog za razvod. Miley je u radijskoj emisiji SiriusXM Howarda Sterna rekla da je gubitak njihovog doma u Malibuu, kojeg je progutala vatra, jako utjecalo da raspad njihovog odnosa.

image
Sve što je ostalo od njihove kuće u Malibuu nakon požara.
CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Bili smo zajedno od moje 16 godine. Kuća nam je izgorjela, ostali smo bez svega. Možda sam samo željela neku sigurnost", rekla je Miley te dodala: "Ne volim drame, svađe i sukobe. U vezi želim imati sigurnost. Kad se vratim doma želim osjetiti mir. Ne mogu biti u vezi u kojoj ima previše svađa i prepirki", objasnila je.

'Voljet ću ga zauvijek'

Također je istaknula da za Liama ipak gaji osjećaje, bez obzira na to što je nedavno rekla da "ne plače za bivšima". "I doista ga volim i voljela sam ga jako, jako puno i uvijek ću ga voljeti", poručila je Miley svom bivšem.

Prije nekoliko dana pjevačica je otkrila je da je u posljednjih par mjeseci ponovno pokleknula pred alkoholom.

"'Pala sam tada, ali mogu ponosno reći da sam već dva tjedna trijezna. Mislim da sam konačno uspjela prihvatiti što mi se događa. I shvatila sam da ne smijem biti ljuta na sebe, nego se upitati: 'Što mi se dogodilo?'", rekla je.

Dodala je da ima veliki problem s umjerenošću i da vjeruje kako svatko treba učiniti ono što je najbolje za njega. Ipak, priznala je da je alkohol tjera na impulzivno ponašanje.

"Nemam problem s pićem. Imam problem s odlukama koje donosim kad sam pod njegovim utjecajem", zaključila je pjevačica koja posljednje tri godine zove "koktelom kaosa svog života".

Linker
24. travanj 2024 01:04