TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Burna prošlost

Milla Jovovich: 'Vjerojatno sam jedini član obitelji Jovović koji nije bio u zatvoru'

Američka glumica prisjetila se burne i vrlo zanimljive prošlosti svoje obitelji koja vuče korijene iz Srbije, Rusije i Ukrajine. Njezin djed bio je partizan, a baka medicinska sestra na prvoj liniji tijekom Drugog svjetskog rata.

Milla Jovovich, američka glumica ukrajinskog, ruskog i srpskog podrijetla, na Instagramu je objavila fotografije njezine bake i djeda te otkrila da su se borili u Drugom svjetskom ratu.

"Ovo je fotografija moje bake Tatjane Popovy, koja se upisala kao medicinska sestra na prvoj liniji kad je imala samo 16 godina. Do 18. rođendana, marširala je kroz neizrecive strahote sve do Berlina. To su njezine medalje i dokumenti koje je moja mama sačuvala. Njezin suprug, moj djed po majci Alexander Loginov također se borio u ratu. Moj djed po ocu, Bogdan Jovovich, borio se u redovima jugoslavenskih partizana. Moglo bi se reći da potječem iz obitelji boraca, vojnika i revolucionara i ponosim se svojom baštinom i nevjerojatnim ljudima od kojih potječem", napisala je ponosna glumica ispod nekoliko starih fotografija te objavu napisala i na ćirilici.

12/06/2019 EXCLUSIVE: Milla Jovovich is spotted for the first time since announcing her pregnancy. The 43 year old American actress left a friends house in Los Angeles wearing a pink plaid top, denim jeans and blue jeans and white trainers., Image: 486758992, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Nakon najtežeg proljeća, kada je proživjela pobačaj, glumica Milla Jovovich rodila je zdravu djevojčicu.

Milla, koja je nedavno rodila treće dijete, djevojčicu Osian, s njom je od početka imala probleme. Naime, malena je bolovala od teškog oblika žutice pa je Milla s njom provela dane i noći po bolnicama. No, kada stvari postanu teške, napisala je u Instagram objavi, razmšlja o onome što je njezina baka prošla kad je još uvijek bila dijete i odmah joj je nekako lakše.

"Tada više ništa ne izgleda tako teško. Danas nam treba više takvih ljudi", zaključila je glumica.

Inače, njezin otac vuče porijeklo iz Crne Gore, a ona je neko vrijeme kao dijete živjela u Moskvi i Velikoj Britaniji prije nego se preselila u SAD.

Milla ne krije da je njezin otac imao bujnu prošlost te je jednom prilikom izjavila da je pet godina proveo u zatvoru, dok su njezin djed i njegova braća bili zatočeni na Golom otoku.

Zbog nevjerojatne povijesti svoje obitelji Milla razmišlja da s rođakom Mirkom snimi i film na tu temu. "Vjerojatno sam jedini član obitelji Jovović koji nije bio u zatvoru. Za Amerikance bi to bilo jako zanimljivo. Voljela bih napraviti film o divljoj, nasilnoj, dramatičnoj povijesti moje obitelji. Nismo je mogli izbjeći, čak i da smo htjeli", zaključila je.

Čitajte i:

Milla Jovovich u panici zbog zdravlja novorođene kćeri: 'Dane i noći smo po bolnicama'

Najsretniji par u gradu: Glumica sitno broji do porođaja i ne krije koliko joj suprug ugađa

Nakon velike boli koju je doživjela lani, Milla Jovovich rodila u 44. godini

Linker
19. travanj 2024 20:14