Ranko Šuvar / Hanza Media
NOVA GLORIA DONOSI:

Mislav Čavajda - najtužniji blagdani

Nakon 15 zajedničkih godina zagrebački glumac oprostio se od svog labradora Mura s kojim je dijelio sve najvažnije trenutke i koji mu je i u najtežim situacijama uvijek mogao izmamiti osmijeh na lice

Prije samo mjesec dana glumac Mislav Čavajda (37) objavio je na Facebooku fotografiju svog labradora ispred male torte i svjećice kojom je svom ljubimcu čestitao 15. rođendan. Nažalost, ovih dana s prijateljima je podijelio vijest da je Murko – usnuo. Bio je to trenutak koji se nije mogao izbjeći, ali i trenutak na koji nijedan vlasnik psa nije spreman. Bol je počesto jača nego kad ode netko od obitelji, jer je jača i veza s tim predivnim bićima, a ostaje samo pokoja igračka, lajna, omiljeni jastuk – i bolna tišina. Nema tapkanja, puhanja, lajanja, hrkanja, čudnih zvukova, protezanja, rastezanja... Mur je zaklopio oči na Veliki petak. Mislav Čavajda bio je uz njega. Teška srca morao je donijeti odluku da ga se uspava, jer posljednjih mjeseci nije mogao stati na noge i bilo ga je teško gledati kako pati i kopni bez izgleda za izlječenje ili barem da mu se nekako olakša život. Iako je postupio humano, uslijedio je najtužniji Uskrs koji je Mislav Čavajda mogao zamisliti.

Priču o posebnom odnosu Mura i zagrebačkog glumca donosi novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 5.travnja.

Samo Gloria daruje vam kupon s popustom od 40% u trgovini Varteks i više koji možete iskoristiti u petak, 6. travnja na City Shopping dayu u City Centeru one Zagreb East i West te Split.

Linker
13. travanj 2024 23:54