Svadba u Slavoniji

Mladencima s najljepšim osmijesima na vjenčanje je stigao i Petar Grašo, ali i sestre Zaninović

Splićanka Marina Sumić, negdašnja europska i svjetska viceprvakinja u taekwondou, a sada stomatologinja, udala se za kolegu Marka Patruna u njegovom rodnom Đakovu: pjevao im je Petar Grašo, a među uzvanicima su bile i poznate sportašice.

Nakon Martine Zubčić te blizanki Ane i Lucije Zaninović, udala se i posljednja ‘mušketirka’ iz jedne od naših najuspješnijih generacija tekvandoistica - Splićanka Marina Sumić (29). Nekadašnja europska i svjetska viceprvakinja rekla je ‘da’ studentskoj ljubavi, stomatologu iz Đakova Marku Patrunu (27).

image
Marina Sumić i Marko Patruna vjenčali su se u njegovom rodnom Đakovu
Fotografije: Marko Milas

- Upoznali smo se prije četiri godine, baš u trenutku kad sam se zbog problema s lijevim koljenom oprostila od sportske karijere, nakon koje sam završila stomatološki fakultet - kaže Marina, koja se s Markom vjenčala u njegovu rodnom gradu.

Svadbene zavjete izmijenili su u đakovačkoj katedrali, a gala večera za 150 uzvanika organizirana je u bajkovitom ambijentu jednog OPG-a u Čepinu.

- Sve je bilo savršeno, unatoč epidemiološkim mjerama zbog korone. Kuma mi je bila Martina, a moj otac je doveo Petra Grašu koji nam je otpjevao hit ‘Mrvu sriće’. Jedino smo morali držati distancu pa nije bilo grljenja i poljubaca - kaže mladenka za Gloria magazin, dodajući da sa suprugom budućnost planira u Zagrebu, gdje već nekoliko godina ima vlastitu ordinaciju.

Linker
16. travanj 2024 01:42