/ Press foto
vladajući trend!

Modni fetiš domaćih dama: Ne izgledaju nimalo udobno, ali iz ovih čizama ne izlaze

Visoke čizme viđali smo na Heidi Klum, Seleni Gomez, Rihanni, Kylie i Kendall Jenner i Gigi Hadid, a taj trend itekako dobro 'furaju' i naše poznate trendseterice.

Čizme preko koljena, koje su na scenu vratile modne kuće Balenciaga, Oscar de la Renta i Fendi već se nekoliko sezona ne skidaju s liste trendova, a obožavaju ih baš svi - od kraljice Letizije, preko Rihanne pa do hrvatskih celebrity cura.

Pjevačica Maja Šuput nakon premijere nove frizure, ovih dana snima novu pjesmu s kojom želi pokoriti domaće top ljestvice. Za pjesmu 'Ilegalno' je Maja izabrala stajling gdje je uklopila čizme preko koljena. Maja je nosila čizme bež i crne boje, a u njima hoda kao da je na modnoj pisti.

Maja Šuput odlučila se za novi stajling u novom spotu

Malo bih te ukrala, bez obaveza samo... #ilegalno

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Bivša voditeljica Nikolina Pišek voli provjeriti što od noviteta nudi kazališna scena. Nedavno je sa svojim prijateljem Borisom Banovićem pogledala premijeru predstave "Opet on" u kazalištu Komedije. Odjenula se vrlo upečatljivo, a najviše su do izražaja došle visoke plave čizme. Ponosna je vlasnica istih i u crvenoj boji.

/ Press foto


Crvene čizme preko koljena Nikoline Pišek

Atraktivna manekenka Lidija Lešić rodom iz Županje na svakom eventu dobiva peticu za stil. Lidija se obožava igrati s modom, njene duge noge itekako trpe stajling s visokim čizmama. Mlada pravnica dugi niz godina živjela je u Milanu gdje je ostvarila karijeru modela, a u modnoj je prijestolnici štošta i naučila.

Promo
Lidija Lešić

Pjevačica Indira Levak vjerna je čizmama preko koljena, posebno u scenskom nastupu. Iako rado posluša savjet dizajnera s kojima radi i supruga Miroslava, kod energične Slavonke i u modnom smislu je uvijek njezina zadnja pa premda i pogriješi.



Jedna od najtraženijih domaćih pjevačica te jedna od najpopularnijih na društvenim mrežama Lana Jurčević pomno bira trendi krpice tijekom svojih nastupa. Osim što voli imati kratke haljinice, Lana se pokazala kao ljubiteljica visokih čizmica.

Instagam
Lana Jurčević u visokim čizmama


Instagram/privatni album
Lana Jurčević u visokim čizmama

U razmaku od samo nekoliko tjedana stilist Marko Grubnić je voditeljici Antoniji Blaće odjenuo čizme koje se penju iznad koljena, a već su nekoliko sezona vrući modni hit. Ovakve, s vezicama i otvorenim prstima često nose celebrity djevojke iz Kalifornije i pjevačke dive poput Jennifer Lopez, a ova Dalmatinka je to u izravnom prijenosu itekako dobro nosila.
Instagram
Visoke čizme na vezanje Antonije Blaće


Instagram
Antonija i njen Star Trek stajling

Nakon što je vodila "Tri, dva, jedan, peci!" i bila dio tima emisije "Život na vagi", nastupi uživo opet su svakodnevica Antonije Blaće, a stajlinge za njih pomno bira stilist Marko Grubnić. On se već dva puta u samo nekoliko tjedana odlučio Antoniji odjenuti čizme koje se penju iznad koljena, a već su nekoliko sezona vrući modni hit. Ovakve, s vezicama i otvorenim prstima često nose celebrity djevojke iz Kalifornije i pjevačke dive poput Jennifer Lopez.

Instagram
Visoke čizme na vezanje Antonije Blaće
Instagram
Antonija i njen Star Trek stajling

Seksi čizme s otvorenim prstima već smo viđali na Seleni Gomez, Rihanni, Kylie i Kendall Jenner i Gigi Hadid, a Antonija Blaće svoj je par nabavila u popularnom online dućanu ASOS.

***MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLY***<BR/>
Gigi and Bella Hadid step out sin gladiators and a see through lace blouse in New York City.
<P>
Pictured: Gigi Hadid
<B>Ref: SPL1126395  140915  </B><BR/>
Picture by: Cepeda/Nelson/INFphoto.com<BR/>
</P><P>
Cepeda/Nelson/INFphoto.com

Sličan model, u nešto praktičnijoj varijanti zbog usko stisnutih vezica, na ASOS-u se upravo može kupiti po cijeni od 22 funte, odnosno 185 kuna.

ASOS

Antonijine čizme podijelile su gledatelje. "Ja sam u prijenosu gledala samo čizme!", "Dobar ti je ovaj Star Trek stajling", "Obukao te kao svoju mamu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Instagram
Suradnja Antonije Blaće i Marka Grubnića

Linker
19. travanj 2024 23:40