veliko slavlje

Mrle nikada neće odrasti – pogledajte fotke sa 60. rođendana! Ivanka nam je otkrila kako prolazi krizu srednjih godina

Naveliko se slavi danas u domu glazbeno ljubavnog para Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića gdje će ugostiti najbolje prijatelje, djecu i bendove!

Malo tko bi uistinu mogao povjerovati da Damir Martinović Mrle slavi 60. rođendan. Iznenadio je fanove na Instagramu objavom slavljeničke fotografije koja izgleda kao da je zalutao na kakav dječji rođendan. Međutim zlatni baloni od helija s brojkom 60 odali su da je slavlje ipak njegovo, a tortu u svim mogućim bojama krasio je njegov lik s porukom: 'Ej ruljo!'

"Luda mala zajednica, djeca, bendovi i prijatelji ispoštovali čudo Mrletovog stoljeća minus 40 godina. A ako me pitate kako se nosi s krizom srednjih godina - dobro je, našao je novog čovjeka - Demian Demiano, but everybody calls me Demian", rekla nam je dobro raspoložena Ivanka.

Mrle je danas iznenadio i odjevnom kombinacijom. Iako je sklon jarkim bojama i kreacijama u kojima si, posebno kada nastupa s Letom 3, daje oduška, na svoje slavlje stigao je u casual izdanju – u bijelim bermudama i bijeloj košulji bio je vrlo elegantan, a Ivanka je pak ostala vjerna svom modom izričaju te je odjenula rozu haljinu s bezvremenskim uzorkom crvenih točkica.

Tajna uspješne veze: ‘To je sreća, karma. A sad i lockdown pa se Ivanka nema u kog boljeg zagledati‘

Iako su ljubitelji buvljaka i second hand shopova, svoje kćeri – Mrletovu Rožu iz prijašnje veze i njihovu Evu – ne tjeraju da prate njihove modne izričaje. „Naša Eva i Roža trude se biti drugačije od nas. Eva je jako klasična od malena, nikad si nije nalakirala nokte. Privlače je bijela i crna boja, iako voli i rozu. Ali sve što nosi je jako klasično i to paše njenom tipu. Ja kao majka bila bih grozna da joj kupujem pelerine koje ja nosim i da je guram u svoj fah...", ispričala nam je nedavno Ivanka.

Glazbeno ljubavni par prošle je godine proslavio desetljeće ljubavi, a kako zbog epidemioloških mjera nisu mogli slaviti kako su željeli, najavili su da će se – čim one prođu – konačno i vjenčati.

Ivanka i Mrle zbližili su se kad je Mrle, zajedno s ostatkom benda Let3, sudjelovao u predstavi "Kiklop" koju je postavila Scena Gorica s kojom je prije surađivala i Ivanka u njenoj Velikoj Gorici.

Ivanka i Mrle pokazali najslađu članicu: 'Snimali smo u jednom kutu sobe, kći Eva glavna je zvijezda'

Linker
19. travanj 2024 01:31