INSTAGRAM
Okružena prijateljima

Nakon svega što je prošla, Nataša Janjić Medančić baš uživa u zadnjim tjednima trudnoće

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica uskoro će dobiti i drugo dijete, a stresni period života koji nas je sve iznenadio i pogodio, ona je odlučila, zbog drugog stanja i potrebnog mira, zamijeniti odlaskom na more gdje u društvu najmilijih iščekuje prinovu.

Domaću glumicu Natašu Janjić Medančić dani dijele od poroda, no nakon svog stresa koji je prošla u vrijeme izolacije uslijed korone i zagrebačkog potresa, opet joj se vratio osmijeh na lice.

Posljednje dane trudnoće provodi u društvu prijatelja, na moru, uživajući u suncu i kasno proljetnim plodovima.

Ovoga puta, umjesto na Šolti gdje je provela nekoliko dana, opušta se u Podgori.

Tako je na Instagramu podijelila niz InstaStoryja u kojima ne krije sreću što se situacija oko korone normalizirala zbog čega je opet okružena dragim ljudima.

A podijelila je i fotografije uz koje je otkrila veliku strast prema jednom voću.

"Višnje su moje naaajdraže voće! Traju toliko kratko da nekad prođe i više godina da ih ne uhvatim svježe i zrele. Sad ću zato pojesti pola ovog stabla pa neka ostane zabilježeno!" napisala je lijepa trudnica.

Podsjetimo, Nataša, poznata po svojoj bujnoj crvenoj kosi te neodoljivim pjegicama i plavim očima, nakon sudbonosnog susreta 2018. brzo se udala za ortopeda Nenada Medančića. Upoznali su ih zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej, jer su smatrali kako su savršeni jedno za drugo, što se pokazalo istinitim.

U veljači godinu kasnije par je dobio sina, kojemu su nadjenuli ime Toni.

"Imala sam divnu trudnoću koja je, osim blagog umora, prošla bez ikakvih tegoba. Dobila sam 25 kilograma i premda sam bila aktivna do posljednjeg dana, samo me taj višak kilograma opterećivao. Drugi put ću, ako budem imala ovakve sreće, definitivno pripaziti na to. Povratak na staru kilažu kod mene još traje, sve ono što sam uzimala zdravo za gotovo sad mi se čini kao nedostižan san. I porođaj je bio kratak i uredan, no oporavak me ipak zatekao… Pokušaj da ustaneš na noge i povratiš snagu bez bolova koja se samo poveže s besanim noćima i hormonalnim povratkom sebi zahtijeva nadljudsku moć. Dojenje je k tome za mene bilo horor iskustvo, neuspjela misija koja te psihološki dotuče. Dodatno i zbog pritiska okoline koja ga gotovo nasilno propagira, ali činjenica je da zaista ne polazi svakoj majci od ruke. U tim me trenucima uspjela centrirati misao utjehe da je moja jedina želja biti sretna majka u potpunosti predana svom djetetu, s dojenjem ili bez njega, da me ono ne čini boljom ili lošijom majkom. I nekako sam odlučila sama sebi oprostiti taj “neuspjeh”. Ma, žene su doista troglavi zmajevi, koliko moraju i mogu podnijeti u suvremenom društvu. Ne želim sad da ispadne kako tražim neko posebno ordenje za hrabrost, ali iskustvo je to koje se ne da opisati onome koji ga nije doživio, ali se, isto tako, na svu sreću, brzo zaboravlja. Već sad ga mogu poželjeti barem još jednom. Voljela bih imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj." rekla nam je glumica nedugo nakon rođenja prvog djeteta.

Zaljubljeni kao i prvog dana, Nataša i Nenad ne odustaju od sna kojega je tom prilikom s nama podijelila... A do tog sna uskoro će doći.


ČITAJTE I:

Nataša Janjić napravila drastičnu promjenu frizure: 'Kad je bal, nek je maskenbal'

Nataša Janjić Medančić: 'Strašni su neizvjesnost i nemir koje osjetiš jer se ne možeš vratiti u svoj dom'

Suprug Nataše Janjić pripremio joj je najljepše iznenađenje: 'U ovom domu stanuju druge šanse'

Grudi mogu nevjerojatno narasti! Poznate Hrvatice progovorile o temi koja zanima svaku trudnicu

Linker
24. travanj 2024 18:31