SplashNews.com
DAR S NEBA

Nakon teške borbe s bolešću sina, stigla im je kćerkica: 'Vida, dala si nam nadu'

Kanadski glazbenik nikad nije bio sretniji: Michael Bublé (42) i njegova supruga Luisana dobili su treće dijete – kćerkicu koja je samo dodatno utvrdila njihovu sreću nakon što su se uspješno othrvali bolesti najstarijeg sina Noaha.

Supruga slavnog glazbenika, argentinska glumica Luisana Lopilato (31) podijelila je sretne vijesti na Instagramu uz fotografiju novorođene kćeri i dirljivu posvetu.

- Kako objasniti da nam je srce eksplodiralo od ljubavi? Da nema dovoljno sati u danu da sve to upijemo. Zahvalna sam Bogu na ovom daru života i sreće jer je samo jedan pogled u njene oči pravi raj. Volimo te do beskraja i natrag. Nismo te očekivali samo kako bi naša obitelj bila veća… Dala si nam svjetlost, nadu, ti si i uvijek ćeš biti naš život – napisala je Luisana, dok je glasnogovornik obitelji potvrdio da su svojoj novorođenoj kćerkici nadjenuli ime Vida Amber Betty te da je rođena u srijedu, 25. srpnja. Koliko im znači njezino rođenje otkriva i to što su se odlučili za ime Vida, što na španjolskom znači život.

Par već ima petogodišnjeg sina Noaha – koji je prošao kroz borbu s rakom želuca – i dvogodišnjeg Eliasa. Michael Buble se zbog zastrašujuće dijagnoze najstarijeg sina na dvije godine potpuno povukao sa scene i bio uz svoju obitelj i Noaha sve dok nije potvrđeno da se petogodišnjak u potpunosti oporavio. Michael je prije povratničkog nastupa u srpnju u Londonu prvi put progovorio o svim svojim strahovima: svojeg sina nazvao je superherojem, a borbu s rakom usporedio s paklom.

- Proživio sam pakao. Nikome ne pričam cijelu priču, čak niti prijateljima jer mi je preteško. To je moj dječak. On je superheroj, ali prošli smo pakao. Zapravo, pakao se čini kao sasvim dobro mjesto u usporedbi s onim što smo proživjeli - otkrio je kanadski glazbenik koji sa suprugom Luisanom Lopilato osim četverogodišnjeg Noaha ima i dvogodišnjeg sina Eliasa.

Profimedia
Sa sinom Noahom u travnju 2015.

Linker
18. travanj 2024 20:00