4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
NE ŽELE DADILJE

Napokon znamo puno ime kćeri Cameron Diaz, neodoljivo je!

Glumici Cameron Diaz i njezinom suprugu, glazbeniku Benjiju Maddenu početkom ispunila se najveća želja, a mediji su napokon došli do nekoliko zanimljivih detalja - napokon je poznato kada i gdje je djevojčica došla na svijet te koje je puno ime princeze slavnog para.

Nakon ulaska u novu godinu, Cameron Diaz (47) i Benji Madden (40) objavili su da im je u život ušla Raddix Madden, a sada svim silama želi zadržati svoju privatnost i zaštititi novog člana obitelji.

"Toliko smo sretni, blagoslovljeni i zahvalni što na početku novog desetljeća možemo objaviti rođenje naše kćeri Raddix Madden. Odmah je zarobila naša srca i upotpunila našu obitelj. Iako smo presretni što dijelimo ovu vijest, osjećamo strogu potrebu zaštititi njenu privatnost. Zato nećemo objavljivati njene fotografije ni otkrivati više detalja, osim da je stvarno slatka", objavila je na svom Instagramu Cameron Diaz 3. siječnja.

Ipak mediji su došli do rodnog lista njezine kćeri na kojem stoji njezino puno ime Raddix Chloe Wildflower, te točan dan i vrijeme rođenja: 30. prosinac, u 1:58 h, a rodila se u Cedar's Sinai Medical Centru u Los Angelesu.

Uživati u obiteljskom gnijezdu jedina je misija ponosnih roditelja. The Blast je prvi špekulirao da je Cameron Diaz jedno od princezinih srednjih imena posvetila svojoj najboljoj prijateljici Drew Barrymore. Njezina autobiografija nosi ime "Wildflower", dok se njezina kolekcija make up-a nosi naziv "Flower Beauty".

Glumica i glazbenik vjenčali su se 2015. godine, a vijest o dolasku prinove na svijet sve je iznenadila jer nitko nije znao ni da čekaju dijete.

Cameron se od ulaska u bračne vode potpuno povukla od glume, izvor za časopis People izjavio je da Cameron želi baš svaki trenutak provesti s kćeri te da nemaju namjeru zaposliti dadilju.

"Slavu sam počela doživljavati s 22 godine, dakle prije 25 godina, što je jako dugo. Više od polovice svoga života dala sam javnosti i osjećam da je sasvim uredu da odvojim nešto vremena za sebe, reorganiziram se i izaberem kako se želim vratiti u svijet. Ne nedostaju mi nastupi", izjavila je svojedobno u posebnom izdanju magazina InStyle.

Poznata glumica zadnji put pojavila na velikom ekranu s filmom "Annie" 2014. i nema se namjeru vraćati u taj svijet, a People donosi da su svi njezini prijatelji lojalni i da nitko ne želi otkriti nikakve pojedinosti o njihovoj sreći.

10/11/2019 EXCLUSIVE: Cameron Diaz is Spotted Shopping at Whole Foods in Beverly Hills, California. The 47 year old actress wore a white t-shirt, denim jacket, baggy pants, sandals, and carried a white Goyard tote bag. 



**VIDEO AVAILABLE**, Image: 476266687, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Cameron i Benji su pokušavali dugo vremena proširiti obitelj. Tijekom tog puta doživjeli su nekoliko razočaranja i bilo im je teško i stresno, no kažu da je vrijedilo svake patnje. Osjećaju se blagoslovljeno", rekao je izvor za Us Weekly.

Linker
15. travanj 2024 18:39