Tajči i Nicole Kidman tijekom osamdesetih nosile su iste frizure
 Facebook/Profimedia
Prepoznajete li je?

Naša slavna glazbenica u izdanju koje podsjeća na Nicole Kidman s početka karijere

Glazbenica Tatjana Cameron Tajči oduševila je obožavatelje fotografijom iz prošlosti. Prisjetila se mladih dana kada je neodoljivo podsjećala na slavnu glumicu.

Ljudi već danima na društvenim mrežama objavljuju svoje fotografije iz djetinjstva i mladosti, a novom izazovu odazvala se i Tajči. Glazbenica Tatjana Cameron oduševila je obožavatelje i prijatelje fotografijom iz tinejdžerskih dana. Na njoj mlada Tajči nosi tada trendovski frizuru - guste kovrčice. Neodoljivo nas je podsjetila na glumicu Nicole Kidman iz mladih dana - kada je i sama nosila bujne kovrče.

Nije se puno Tajči otad promijenila, a primijetili su to i njezini sljedbenici na Facebooku poručivši joj da je i dalje ista - lijepa i s prekrasnim osmijehom.

Slobodu je osjetila tek u Americi

Fotografija datira s početka njezine karijere i nevjerojatne slave koju je postigla dok je bila još tinejdžerica u bivšoj državi. Sa svega 20-ak godina Tajči je okusila slavu zbog koje i danas intrigira. Ipak, pritisak koji je u nježnoj dobi osjećala doveo je do toga da donese odluku o povlačenju s estrade. Napustila je Hrvatsku i otišla u nepoznato, u Ameriku.

BMX BANDITS, Nicole Kidman, 1983. Courtesy: Headpress/Everett Collection, Image: 99703109, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia
Nicole Kidman na početku svoje karijere imala je guste, prepoznatljive kovrče

Život je tamo izgradila ispočetka, a odluku o napuštanju svega što poznaje, svijeta u kojem je uspješna i s ogromnim potencijalom za veliku karijeru, objasnila je tek nedavno. Nedostajao joj je osjećaj slobode i tek ga je u Americi ponovno osjetila. Pritisak koji je osjećala u Hrvatskoj bio je prevelik. U jednom trenutku postala je svjesna da će se povući ili završiti na opijatima. Skupila je hrabrosti i odabrala vlastiti put. Trebalo je puno snage, no ova djevojčica s fotografije stekla ju je zaista u ranoj mladosti.


Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 02:56