Ana Mihalić
izlazak iz bolnice nakon 35 dana

Nataša Janjić Medančić napokon je kod kuće: 'Iza mene je bolno razdoblje, nadam se posljednje u životu'

Tijekom trudnoće Nataša Janjić Medančić je proživjela pojavu koronavirusa, potres u Zagrebu, privremenu selidbu iz vlastitog doma, a sada kad je doma nada se mirnoj luci i uživanju s obitelji koja je napokon na okupu.

"Evo konačno sam kod kuće i uz brigu za novu bebicu pokušavam sinu Toniju nadoknaditi svoju dugu odsutnost. On je u fazi da puno razumije i govori sa 17 mjeseci, ali ovakve stvari je teško objasniti. Vremena su nehumana što se mjera i uvjeta tiče, razdvojenost majki od djeteta je strašna i evo iza mene je to bolno razdoblje, nadam se posljednji u životu".

Pokušavamo sad uživati, koliko nam naravno nespavanja dozvoljavaju.

"No, najvažnije je da smo svi konačno zajedno i da je sve prošlo u redu", rekla je glumica Nataša Janjić Medančić u razgovoru za Gloria.hr nakon što smo joj čestitali na dolasku kući iz bolnice.

Spica / Zagreb 21.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Natasa Janjic
Maja Jurović / Hanza Media
Nataša se jedva čeka vratiti starom i opuštenom ritmu...

"Nakon svega što smo prošli ove godine, ja bih da sad konačno krene jedan lijep period", rekla je Nataša koja je imala prilično stresnu trudnoću u kojoj je prošla nezamislivo - od potresa, preseljenja iz stana, renoviranja stana, a od kraja lipnja i čuvanja same trudnoće. U intervjuu za Gloriju Glam poslije prve trudnoće naglasila je kako svoju želju za velikom i skladnom obitelji.

Vedran Peteh

"Voljela bih imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj. Žene su doista troglavi zmajevi, koliko moraju i mogu podnijeti u suvremenom društvu", dodala je tada.

Fatalni susret i brak

Ljubavna priča Nenada i Nataše počela je tajanstveno, a zaljubili su se brzo i fatalno. Krajem 2018. otkriveno je sve - Nataša i Nenad objavili su da čekaju sina, a tajno su se i vjenčali. Idilu je upotpunio sin, koji se rodio u veljači 2019. , a turbulentnu 2020. pamtiti po djevojčici Kaji.

instagram

Čitajte i:

DJEVOJČICA IH JE IZNENADILA! Nataša Janjić Medančić na svijet je donijela curicu i otkrila njeno divno ime

Nema poznate dame koja nije iskomentirala fotku trudne Nataše: 'Ono kad si ogromna i iscrpljena'

Nakon svega što je prošla, Nataša Janjić Medančić baš uživa u zadnjim tjednima trudnoće

Nataša Janjić Medančić: 'Strašni su neizvjesnost i nemir koje osjetiš jer se ne možeš vratiti u svoj dom'

Linker
21. travanj 2024 13:19