Želi još malo zaraditi

Ne može ona bez realityja: Kim Kardashian sprema novi multimiljunski posao

Nakon dugih 14 godina snimanja reality showa o svojoj obitelji, slavna starleta odlučila je da joj je dosta te je sada spremna za novi projekt.

Iako je popularnog reality showu "Keeping Up With The Kardashians" (KUWTK) došao kraj, slavna sestra Kim Kardashian bacila se na zarađivanje još kojeg milijunčića. Prema pisanju nekih stranih medija, Kardashianka će uskoro sklopiti novi ugovor s TV-kućom Apple TV Plus.

Apple TV Plus navodno se sam obratio Kim s prijedlogom novog projekta kako bi nakon prestanka snimanja KUWTK-a pridobio novu publiku.

Jedan od izvora rekao je kako je Apple godinama pratio njezin rad prije nego joj je ponudio ugovor.

"Apple želi sklopiti ugovor s Kim prije nego što to učini bilo koji drugi streaming konkurent. Znaju da ima ogromnu bazu obožavatelja u SAD-u i Britaniji i mogli bi revolucionirati položaj Apple TV-a među Netflixom i Disney Plusom", otkrio je izvor.

Multimilijunski biznis

Apple vjeruje kako Kim "vrijedi" barem 270 milijuna funti, a do sada je sa showom zarađivala oko 4,5 milijuna funti po sezoni. A ni Kim nakon prestanka snimanja showa ne želi sjediti prekriženih ruku.

image
Tijekom 14 godina emitiranja, show je od sestara Kardashian napravio ultimativne svjetske zvijezde.
PROFIMEDIA

"Želi stvoriti svjetsku streaming emisiju s Appleom ili Netflixom nakon završetka KUWTK-a. Netflix je također zainteresiran za razgovor s njom tako da Kim trenutno ima priličnu lepezu izbora", dodao je izvor za strane medije.

"Keeping Up With The Kardashians" službeno će završiti početkom 2021. godine, što je njihove obožavatelje pošteno šokiralo. Vijest je na društvenim mrežama objavila sama Kim:

"Teška srca vas obavještavamo da smo kao obitelj donijeli odluku da se oprostimo od showa 'Keeping Up with the Kardashians'. Iznimno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali tijekom niza godina, tijekom dobrih i teških vremena, sreće i suza, mnogih veza i djece. Zauvijek ćemo cijeniti i nositi divne uspomene i ljude koje smo srele usput", napisala je.

Priznala je da bez showa ne bi bila ono što danas jest, baš kao ni njezina obitelj. "Ovaj show nas je izgradio, učinio osobama kakve jesmo i zauvijek smo mu zahvalne jer je igrao ogromnu ulogu u našim karijerama, promijenio nam je zauvijek živote", poručila je Kim koja sada ide u nove pobjede.

Čitajte i:

Definitivno je kraj! Kim Kardashian West objavila obiteljsku odluku koja je slomila brojna srca

Najstarija Kardashianka više ne može ostati u popularnom reality showu: 'To je za mene toksična okolina'

Usred bračnog brodoloma, Kim Kardashian odlučila se fokusirati na obitelj

Linker
20. travanj 2024 00:10