Instagram
ZA GODIŠNJICU BRAKA

Neodoljiv dar supruga: Nikolina Pišek i njezina mala kopija uživaju na pješčanim plažama

Početkom rujna Nikolina Pišek i njezin suprug Vidoje Ristović obilježili su petu godišnjicu braka: vjenčali su se u Monte Carlu, a pet godina bračne sreće proslavili su putovanjem u New York, na kojem im se pridružila i njihova Una Sofija.

Krajem listopada se Nikolina Pišek, zagrebačka voditeljica s beogradskom adresom, uputila na dugo priželjkivano putovanje s kojim ju je iznenadio njezin suprug Vidoje Ristović povodom pete godišnjice braka. Iako su se dana vjenčanja prisjetili u Zagrebu, gdje su stigli u posjet Nikolininoj obitelji, par sa svojom kćeri Unom Sofijom, koja će u prosincu proslaviti četvrti rođendan, već desetak dana uživa u SAD-u.

Prva stanica bio im je New York, koji je voditeljica nazvala svojim Lurdom, u koji dolazi po dozu duhovne obnove. Posjetili su kultni muzej MoMa, proveli dan u četvrti SoHo, poznatoj po umjetničkim galerijama, ali i kao glavno mjesto za shopping, a Nikolina je u New Yorku pronašla još jedan model robusnih tenisica kakve obožava.

Obiteljski su izlet nakon New Yorka, na kojem im je nedostajala samo Nikolinina kćer iz prvog braka Hana, nastavili južnije - na Floridi. Sunčani Miami razveselio ih je nakon hladnog New Yorka pa su debele bundice i kapute Nikolina i njezina mala kopija Una Sofija zamijenile kupaćim kostimima. Iz luksuznog hotela njihovu je fotografiju snimio Vidoje, koji ne voli biti pred kamerama, a osim u plažama Miamija, zagrebačka je voditeljica uživala i u shoppingu u Bal Harbouru, destinaciji koja se nalazi na sjevernom dijelu Miami Beacha, a poznata je kao shopping meka luksuznih brendova.

Linker
20. travanj 2024 06:11