Natalia Barulich
 Janet Gough / AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia
NAŠE GORE LIST

Neymar zaveo Hrvaticu! Mediji navode: 'Ona je kći uglednog zagrebačkog biznismena!'

Miljenik ženske populacije, nogometaš Neymar, više nije slobodan, ljubi Nataliju Barulich. Atraktivni 28-godišnjaci pozirali su za rusko izdanje magazina GQ i tako potvrdili ljubav.

Manekenka Natalija Barulich (28) i nogometaš Neymar (28) potvrdili su svoju vezu pojavivši se na naslovnici ruskog izdanja časopisa GQ. Iako često objavljuju zajedničke fotografije, slavni par nije službeno progovorio o svojoj ljubavi.

Na Instagramu često objavljuju zajedničke fotografije.

"U obrani svojih najmilijih. Junaci lipanjskog broja Neymar i Natalia Barulich sve nas podsjećaju koliko je važno podržati i zaštititi svoje najmilije. Nije važno sjedite li u samoizolaciji u svoja četiri zida ili morate komunicirati preko telefona. Čuvajte se, ostanite jaki", poručili su iz GQ-a čiju naslovnicu krase Natalia i Neymar.

Pohvalila se fotografijom i Natalia. "Bonnie i Clyde", napisala je pored zajedničke fotografije atraktivna djevojka, rodom iz Hrvatske. Nagađanja o ljubavnoj vezi krenula su kad je ljepotica čestitala nogometašu rođendan zajedničkom fotografijom.

"Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali kad bi samo znali kako si lijep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo", napisala je tad.

BGUK_1476193 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrities seen in this celebrity social media photo posted via Instagram!!

Pictured: Neymar Junior



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 411944108, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MOSA / Backgrid UK / Profimedia
MOSA / Backgrid UK / Profimedia
Par se još nije oglasio.

Izgleda da Natalia voli poznate dečke, već je bila u vezi s kolumbijskom pop zvijezdom Malumom, a 2018. dovela ga je i u Hrvatsku.

12/31/2019 EXCLUSIVE: Singer Maluma is spotted snowboarding with a female friend in Aspen. The 25 year old performer recently called it quits with his girl friend of two years Natalia Barulich., Image: 490519198, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Natalija s bivšim dečkom, riječ je o kolumbijskom pop i reggaeton pjevaču Malumi.

Barulich se proslavila na naslovnicama Maxima, Esquirea i brojnih drugih magazina. Rođena je u Kaliforniji premda je po ocu Hrvatica. "Djelomično sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put", napisala je pri posjeti Dubrovniku.

Mediji pišu i da je 28-godišnjakinja "kći uglednog zagrebačkog biznismena." Natalia je dijelom i Kubanka, a pored manekenske gradi i pjevačku karijeru. Atraktivna brineta, čija majka je Kubanka, a otac Hrvat, bivša je balerina. Nije toliko poznato, no pojavljuje se u spotu "Work B**ch" Britney Spears, a prije tri godine gostovala je i u videu bivšeg dečka za singl "Felices los 4".

S nestrpljenjem očekujemo Nataliju i Neymara u Hrvatskoj.

Čitajte i:

Prekidali i mirili se triput: Kemija je jača od problema

Neymar ljubi Hrvaticu: Tko je Natalia, ljepotica koja mu je ipak više od prijateljice!?

Gisele Bündchen i Neymar - ˝dream team˝ brazilskog Voguea

Olimpijsko zlato kao inspiracija za jedinstvene Police sunčane naočale

Linker
19. travanj 2024 01:10