Rastava na vidiku

Ni seksa ni grada: Chrisa Notha nakon optužbi za seksualno napastovanje, napustila žena i otputovala u drugi grad

Nevjerojatno je što se u samo nekoliko tjedana dogodilo glumcu poznatom po ulozi Face u seriji ‘Seks i Grad‘- svaki dan pojavljuju se nove žene s optužbama za seksualno zlostavljanje, izbačen je iz serije, a i njegova supruga bacila je vjenčani prsten i odselila u Los Angeles

U samo tri tjedna, američkom glumcu Chrisu Nothu (67) koji se proslavio ulogom Face u serijalu 'Seks i grad', život se ruši kao kula od karata. Pred sam Božić dvije žene javno su ga optužile za seksualno napastovanje, a uskoro su im se s istim optužbama pridružile još njih tri. Od njega su se odmah ogradile i njegove kolegice Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon. Zbog skandala je izbačen iz CBS-ove serije ''The Equalizer'', a navodno su izrezane i njegove scene iz mini serijala ''And Just Like That..'', nastavka ''Seksa i grada'', u kojima se trebao pojaviti pri kraju emitiranja. A kako se čini, iz svog života ''izrezala'' ga je i njegova supruga, glumica Tara Wilson (39).

Nekoliko dana nakon izbijanja skandala skinula je vjenčani prsten, a nisu proveli zajedno ni Božić ni Novu godinu.

Dok je on iz new Yorka otišao u Great Barrington u Massachusettsu, ona je s njihovo dvoje djece, 13 - godišnjim Orionom i malenim Keatsom koji će 19. veljače napuniti dvije godine, otiputovala u Los Angeles. Jer glumici filipinskih korijena sada je najvažnije zaštiti djecu.

image

Chris Noth i Tara Wilson na premijeri serijala "And Just Like That A New Chapter of Sex and the City" 8. prosinca u New Yorku, dva tjedan prije izbijanja skandala

ROBIN PLATZER/TWIN IMAGES/DDP USA/ PROFIMEDIA

Par koji se upoznao 2001. dok je ona za vrijeme studija glume radila kao konobarica u njegovom njujorškom baru ''The Cutting Room'', ove godine bi trebao proslaviti deset godina braka, no čini se ništa od toga. Neki izvori bliski paru tvrde da njihov brak još nije gotov i da na njemu rade, ali čini se da je to priča koji visi na tankom koncu. Ovih je dana naime, lijepa Kanađanka viđena u Los Angelesu kako telefonira i plače za volanom svog auta.

Čitajte i: Je li ovo njegov kraj? Chris Noth na udaru optužbi za nasilan seks i napastovanja koje on poriče: "Žensko NE je za mene zakon!"

Ali ona bi trebala najbolje znati kakav je njezin suprug i može li biti istine u svim tim optužbama. Jer u vezu s njim upustila se nakon skandala s njegovom bivšom djevojkom, američkom manekenkom Beverly Johnson, prvom Afroamerikankom koja je dospjela na naslovnicu Voguea. Par je bio zajedno od 1990. do 1995., a prekidu je kumovao fizički obračun - lijepa manekenka optužila ga je da ju je šakom udario u rebra od čega je otežano disala, a Vrhovni sud u Los Angelesu donio je presudu da joj se glumac ne smije približiti na 500 metara koja je uskoro preinačena u zabranu međusobnog približavanja. Očito se radilo o vrlo temperamentnom odnosu koji je u svjetlu sadašnjih optužbi za seksualno napastovanje, ponovo isplivao u javnost.

image

Odrekla ga se i dugogodišnja prijateljica Sarah Jessica Parker

SPLASHNEWS.COM//PROFIMEDIA

Ljudi bliski glumcu kažu da je njegov najveći grijeh i razlog svega ružnog što mu se događa u životu - alkohol.

''Chris se osjeća kao da je njegov život gotov. Mislim da je opijanje odigralo veliku ulogu u njegovim problemima. Sve uzima svoj danak. Više nema izbora osim da se na duže vrijeme makne iz javnosti i ode na odvikavanje.'' kazao je jedan njegov prijatelj.

A što će glumac okaljane reputacije učiniti, to tek treba vidjeti.

Linker
22. travanj 2024 08:00