Najteži dani američke reperice

Nije smogla snage ništa reći! U tragičnoj prometnoj nesreći poginuo otac Nicki Minaj

Nesreća se dogodila nakon što su otac i kćer izgladili prijepore iz prošlosti: Nicki Minaj ocu je zamjerala ovisnost o drogi i alkoholu te zlostavljanje njezine majke.

Američka reperica Nicki Minaj (38) šokirana je zbog tragičnog gubitka oca Roberta Maraja (64). Još uvijek ne može povjerovati da ga više nema, da ga više nikad neće zagrliti, čuti njegov glas. Njezin je otac, naime, preminuo u bolnici od posljedica zadobivenih ozljeda nakon što ga je automobilom pokosio neznanac dok je mirno hodao pločnikom. Nesreća se dogodila u petak, u mjestu Mineola u okrugu Nassau, Long Island.

Mjesna policija traga za počiniteljem, a izjave očevidaca nisu od koristi

Jedna od najutjecajnijih američkih glazbenica još uvijek nije smogla snage dati izjavu. Tragedija se, naime, dogodila nedugo nakon što je s ocem izgladili napet odnos. Zamjerala mu je što je, prema njezinim riječima, bio ovisnik o drogama i alkoholu te obiteljski zlostavljač, no on je sve opovrgao.

image
Nicki je relativno nedavno s ocem popravila odnos.
KEVORK DJANSEZIAN/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nicki Minaj o užasnoj vezi: 'Moji roditelji su imali bolestan brak i mislila sam da je to normalno'

Kosturi iz ormara

Tvrdio je da ga bole kćerkine optužbe te da nikad nije naudio njezinoj majci, Carol Maraj. Kasnije su izgladili nesuglasice, činilo se da uživa u ulozi djeda nakon što je glazbenica krajem rujna prošle godine rodila sina kojeg dobila u braku s Kennethom Pettyjem (42), dečku iz mladosti s kojim je obnovila vezu prije tri godine. Vjenčali su se preklani unatoč prijeporima iz njegove prošlosti: suprug joj je osuđeni seksualni prijestupnik, zločin je počinio prije 26 godina zbog čega je četiri godine proveo u zatvoru.

image
Bolne situacije stalno se nižu pa se tako Minaj morala suočiti i s činjenicom da joj je brat osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu - sve zbog gnjusnog zločina.
ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Rodila slavna reperica! S problematičnim suprugom upoznala se još kao maloljetnica

Nažalost, slavna reperica suočila se s još gorim 'kosturom u ormaru' među najbližima: njezinom starijem bratu Jelaniju Maraju lani je potvrđena zatvorska kazna od 25 godina do doživotne zbog seksualnog zlostavljana djeteta. Umjesto da klone zbog nanesene sramote, reperica je lanjskog studenog najavila prikazivanje šestodijelne dokumentarne serije o sebi na streamingu HBO Max, pokazavši da je jača od iskušenja s kojima se morala boriti. Zacijelo će i ovaj put uspjeti potisnuti tugu zbog tragičnog gubitka i vratiti se na glazbenu scenu, poput feniksa.

Linker
16. travanj 2024 21:05