Getty Images
Okruglih pedeset

Nikad skromniji rođendan glazbene dive, kći joj je čestitala na poseban način

Pop diva Mariah Carey odlučila je sa svojim obožavateljima na Instagramu, kojih ima više od 9,3 milijuna, podijeliti fotografije proslave njezina 50. rođendana, na kojem su prisustvovali njezini blizanci, sin Moroccan i kći Monroe.

Žena koja s ponosom nosi titulu jednog od najboljih vokala na planeti, američka pjevačica Mariah Carey, zbog globalne pandemije koronavirusa koji nije poštedio ni njezinu domovinu - proslavila je rođendan u izolaciji.

Njezini osmogodišnjih blizanci Moroccana i Monroe, koje je dobila u braku s Nickom Cannonom, ponosno su bodrili majku koja se sredila tip-top dok je puhala svjećice. Iako skromno, diva nije propustila priuštiti si čak dvije rođendanske torte. Na jednoj od njih je tako ispisala "Sretna ti godišnjica Mariah", te objasnila mnogima kako svoje rođendane doživljava kao godišnjice.

"Ne brojim godine, no slavim ih... Imam godišnjice, ne rođendane, jer slavim život.", objasnila je u jednom intervjuu. Njezina kći odjenula je majicu s njezinim likom, a preko Instagrama javile su joj se s čestitkama brojne poznate dame poput Reese Witherspoon i Paris Hilton. Na jednoj torti imala je svjećice u obliku broja 12, a u hashtagu je diva htjela reći da se osjeća kao da ima 12 godina.

"Zapravo imam svoje trenutke u stilu dive, a onda se ljudi ne mogu nositi s tim. Vjerujem da je to malo previše intenzivno, ali ja zaista dolazim od istinske dive, moja majka je operna pjevačica", objasnila je pop zvijezda koja nikad skromnije nije slavila rođendan.

Pjevačica je svoju bolest skrivala gotovo dva desetljeća. Naime, otkrila je da boluje od bipolarnog poremećaja i ta dijagnoza ju je promijenila, no imala je dovoljno hrabrosti potražiti pomoć.

"Nisam željela vjerovati. Do nedavno sam živjela u izolaciji i stalnom strahu da će me netko otkriti. To mi je postalo preteško, nisam više mogla nastaviti tako živjeti pa sam potražila pomoć. Okružila sam se pozitivnim ljudima i potpuno sam se posvetila onome što volim - pjevanju i pisanju glazbe" izjavila je slavna glazbenica koja se s dijagnozom suočila još 2001. godine.


Čitajte i:


Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
20. travanj 2024 13:01