Instagram
Šok je prošao

Nikolini ništa ne može pokvariti odmor: 'Ima dana kada morate zamisliti sunce koje vas obasjava'

Voditeljica Nikolina Ristović proživljavala je prije desetak dana pravu dramu jer joj se ljetovanje pretvorilo u noćnu moru.

Svoj godišnji odmor obitelj Ristović, Nikolina, Vidoje, kćeri Hana, Una Sofija i Matea započeli su 19. srpnja u luksuznoj vili u Kaštel Starom. Dvanaestog dana boravka u vili, s 30. na 31. srpnja, poznata voditeljica govori da su unatoč tome što su platili unaprijed izbačeni iz vile na ulicu. Bivša voditeljica Nikolina Ristović (44) tvrdi da je vlasnik naprasno odlučio promijeniti brave, a oni su stvari iz vile morali iznijeti uz pratnju policije.

Voditeljica govori da su platili 19.500 eura za 14 noćenja.

One večeri kada su izbačeni, njezin suprug bio s odvjetnikom, a ona s obitelji i prijateljima na večeri. Kako kaže, pred rampom su ih dočekala dva naoružana zaštitara.

"U jednom trenutku Vidoje je uspio zaobići zaštitare i ući na stražnji ulaz kako bi iznio naše stvari. Vrata su bila poluotvorena, a kad je ušao, osjetio je da ga netko šutira i obara na pod.", ispričala je Nikolina za Slobodnu Dalmaciju. Vlasnik vile tvrdi da su vilu uništavali, a cijeli slučaj Nikolin suprug Vidoje je dan nakon incidenta prijavio policiji. Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj.

Pali su povišeni tonovi, djeca su bila jako uplašena.

Zagreb, 280614.
Toplu i suncanu subotu mnogi poznati i manje poznati zagrepcani iskoristili su da bi se prosetali spicom.
Na fotografiji: Nikolina Ristovic.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX

Istraga je u tijeku, pa o slučaju voditeljica ne smije puno govoriti, ali Nikolina nije dopustila da joj ovaj incident pokvari ljetovanje.

"Ima dana kada morate zamisliti sunce koje vas obasjava. Uspjela sam. Toliko da žmirkam...", poručila je.

Sedam godine sreće...

Zagrebačka voditeljica udala se za srpskog povjesničara umjetnosti početkom rujna 2013. u francuskom mjestašcu Cap d’Antibes u društvu stotinjak najbližih prijatelja i obitelji. Mladenka je nosila vjenčanicu Monique Lhullier.

instagram
Brige i suludu situaciju odlučila je zaboraviti i nastavila je uživati u odmoru...


Čitajte i:

Nikolina Pišek o dramatičnim događajima u Beogradu: 'Situacija je izmaknula kontroli! Potreslo me, jako!'

Nikolina Pišek oglasila se o gorućoj temi: 'Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam'

Mnoge je šokirala: Tek se oporavila od upale pluća pa se sama dovela u novu opasnost

Linker
19. travanj 2024 20:44