Instagram/Nina Badrić
susret za deset

Nina Badrić i Lepa Brena šalju pozdrave s Visa u badićima: 'Kad ti život da limun, napravi limunadu'

Pjevačica Lepa Brena posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, a na njezinu jahtu stigla je i glazbenica Nina Badrić.

Kolegice s glazbene estrade Nina Badrić i Lepa Brena uživaju na luksuznoj jahti s kojom plove Jadranskom obalom. Prije Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monaco.

Ove dvije poznate glazbene dive pozirale su u kupaćim kostimima. Dok je Nina blistala u zelenom jednodijelnom badiću sa zanimljivim izrezom, Lepa Brena nosila je crveni bikini. Obožavatelji su se složili da obje izgledaju besprijekorno..."Prisilan odmor - happy our, kad ti život da limun, napravi limunadu", napisala je uz fotografiju Lepa Brena, koja je snimljena u blizini otoka Visa. Nina Badrić je, pak, objavila stihove pjesme "Sanjam" uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj ispijaju šampanjac.

Dvije glazbenice, baš kao i njihove kolege s estrade, niz godina nisu imale duži odmor, a s obzirom na situaciju s koronavirusom odlučile su iskoristiti trenutak i napuniti baterije za nove izazove.

Podsjetimo, Nina Badrić poslala je nedavno apel Nacionalnom stožeru da glazbenicima i drugim umjetnicima što prije omogući rad.

"Došlo je do toga je glazbena industrija sektor koji je najpogođeniji. Na nas kao da je netko zaboravio, što je ipak nedopustivo. Kad je drugima trebala pomoć lako je bilo računati na nas da radimo humanitarne koncerte. Svaki sektor nešto radi, bar nešto, mi ništa. Kako očekivati da se koncerti održavaju kad se zabrane kulturna događanja poput Pula Film Festivala. Svi razumijemo i slažemo se da je zdravlje na prvom mjestu, ali ovdje su osigurani apsolutno svi uvjeti koji zahtijevaju epidemiološke preporuke.", zaključila je.

Čitajte i:

Estrada u borbi za opstanak, Nina Badrić otkriva: 'Čini mi se da smo zaboravljeni i osuđeni na propast'

Nina Badrić za novi broj Glorije: 'Voljela bih udomiti dijete, mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom'

Nije se mogla suzdržati: Nina Badrić iznenadila prijateljicu

Linker
20. travanj 2024 05:14