W Blanco / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
otvoreno o ovisnostima

'Nisam mislila da ću biti živa u dobi od 35 godina. Bilo je teško pokapati prijatelje'

Kelly Osbourne vodila je godinama bitku s ovisnostima o tabletama i alkoholu. Na odvikavanju je bila čak sedam puta, a tek je 2017. ozbiljno prelomila i shvatila da želi živjeti.

Kći legendarnog Ozzyja Osbournea, 35-godišnja Kelly, u podcastu svoje prijateljice DJ Fat Tony ispričala je da je u mladosti bila uvjerena da neće doživjeti 35. rođendan. Naime, svake je večeri, kaže, uzimala tolike količine lijekova i raznih droga da bi joj tijelo jednostavno potpuno otupilo na sve podražaje. Redovito je, kaže, uzimala koktele amfetamina, sredstava za smirenje i marihuane.

Nisam mislila da ću biti živa u dobi od 35 godina.

"Puno mojih prijatelja nije se izvuklo i bilo ih je teško pokopati. Dugo sam nosila krivnju jer sam ostala živa, no trijezna sam već tri godine", rekla je Osbourne i dodala da je dugo zavaravala majku Sharon. Krala je potvrde na sastancima anonimnih alkoholičara i donosila ih kući, želeći dokazati majci da je potražila pomoć.

Bila sam u magli mamurluka i priviđanja.

"Nikad nisam uistinu spavala, onesvijestila bih se od onog što sam uzela ili popila i jednostavno bih nestala. Ne znam kako mi je uspjelo to toliko dugo raditi", rekla je Kelly koja je na odvikavanjima bila čak sedam puta. Tek je 2017. odlučila u potpunosti promijeniti svoj život.

Kada je shvatila da će zaista umrijeti nastavi li s takvim načinom života, pijana je uzela mobitel i nazvala svog brata Jacka, koji je vrlo brzo stigao kako bi bio uz nju. Tada je bratu priznala da više ne može živjeti istim načinom života, da treba pomoć. Brat je reagirao, a Kelly otišla na odvikavanje koje je urodilo plodom. Obitelj ju je, nakon godina borbe, uspjela izvući iz problema.

Čitajte i:

Ružičasta kosa ponovno je hit: Pronađite inspiraciju za promjenu među poznatim damama

Sharon Osbourne: Ozzy me varao sa šest žena i svima znam ime!

Linker
25. travanj 2024 00:27