Hej dušo, ‘ko nam brani...

Nisu Hana Huljić i Petar Grašo jedini: Ovo je osam parova koji su šokirali domaću javnost

Domaća javnost ponovno ima temu za kavu: novi ljubavni par Petar Grašo i Hana Huljić zaintrigirali su svojom vezom, no nisu jedini - nedavno je s jednakom znatiželjom javnost pratila vezu Zvonimira Bobana i Marijane Gikić pa smo se prisjetili i ostalih parova koji su nas svojom ljubavlju ostavili bez teksta.

Poput bombe je domaćim medijima odjeknula vijest da pjevač Petar Grašo (45) ljubi kći svog dobrog prijatelja Tončija Huljića - magistricu kompozicije i glazbene teorije, Hanu Huljić (31). Iako se poznaju od njezinog djetinjstva te ga je ona pratila kao back vokal na mnogim koncertima, a zajedno su snimili i pjesmu "Srce za vodiča" prije pet godina, među njima je zaiskrilo ovoga ljeta nakon što su oboje izašli iz dugogodišnjih veza.

"Upoznala sam ga kad sam imala pet, šest godina... Odrasla sam i uz njegove pjesme", govorila je svojedobno Hana o Petru, a ono što je sigurno jest da se njihova ljubav dogodila iz dugogodišnjeg prijateljstva te da je sve samo ne običan hir.

image
Hana Huljić i Petar Grašo
FOTOGRAFIJE: LIVIO ANDRIJIC/CROPIX CROPIX

Tko je zapravo sramežljiva Hana Huljić koja je osvojila Grašino srce? Ove stare fotografije otkrivaju njihovu bliskost koja se pretvorila u ljubav

Prije nepuna tri mjeseca javnost je zaintrigirala ljubavna veza legendarnog nogometaša Zvonimira Bobana (52) i stomatologinje Marijane Gikić (33) i to samo par mjeseci nakon što je objavio da se razvodi od supruge Leonarde Boban s kojom je tri desetljeća dijelio dobro i zlo s njihovo petero djece. Par zbog kojega smo vjerovali u bajke i vječnu ljubav ipak nas je demantirao i dokazao da se stvari u životu ne poslože uvijek onako kako smo željeli i zamišljali. Zvone je uvijek isticao obiteljske vrijednosti, ostvario im se san o petero djece, ali onaj da zajedno dočekaju starost srušio se kao kula od karata.

image
Lea i Zvone Boban šokirali su razvodom, a zatim Zvone novom ljubavi
FOTOGRAFIJE: GORAN MEHKEK

Dvije godine - koliko je i trajala ljubavna veza pjevačice Jelene Rozge (44) i violončelista Stjepana Hauser (35) javnost je propitkivala istinitost i pozadinu odnosa glazbeno ljubavnog para. Nakon niza ljubavnih veza poznate Splićanke o kojima je sramežljivo pričala u javnosti, no publika odabranike njezina srca nikad nije imala prilike vidjeti uživo, napokon se pojavio jedan pravi. I to ni manje ni više, nego slavni violončelist 2Cellosa.

"Istina je da smo zajedno. Nije nikakva šala!”, rekla je Rozga, a Hauser je potvrdio zaljubljenost: "Sviđa mi se onakva plava. Ma savršena je!”. No, 2017.odlučili su svatko nastaviti svojim putem.

image
Jelena Rozga i Stjepan Hauser
FOTOGRAFIJE: MAJA JUROVIć

Kronologija ljubavi: Lei i Zvoni Bobanu ostvario se san o petero djece, ali jedan drugi koji su sanjali srušio se kao kula od karata

Tijekom snimanja serije "Kud puklo da puklo" mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević (31) zaljubio se u kolegicu Jelenu Perčin (40). Zajedno su od 2016.godine iako se Jelena dugo opirala toj vezi. Kazala je kako je smatrala da je Momo, kako ga od milja zove, premlad za nju, a nedugo prije je izašla iz braka u kojem je dobila djevojčicu. Srce je prevladalo racio, a u braku su dobili dvoje djece.

image
Jelena Perčin i Momčilo Otašević
FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH

Nakon ljubavnih brodoloma koje su ostavili iza sebe - 2014. godine na dodjeli prestižne nagrade Olivier otkriveno je da su glumica Zrinka Cvitešić (42) i nogometaš Niko Kranjčar (37) novi ljubavni par. To je domaćoj javnosti bilo iznimno zanimljivo jer su nedugo prije nove veze oboje doživjeli ljubavni brodolom - on se razveo od supruge Simone s kojom ima kćer, a ona se razišla se od dugogodišnjeg partnera Hrvoja Rupčića, koji se pak zbog nje razveo od glazbenice Tine Rupčić.

image
Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIć CROPIX

Iste godine sličan rasplet doživjeli smo i kod glumačko-redateljskog para Helene Minić (42) i Dalibora Matanića (46). Zbog svoje romanse oboje su ostavili partnere, ona glumca Hrvoja Klobučara, a on kostimografkinju Moranu Cerovec. Par se zbližio pripremajući predstavu 'Thelma&Louise', gdje je bivša Matanićeva djevojka radila kao kostimografkinja. Hrvoje, Helena, Dalibor i Morana i privatno su se družili jer su ih spajali višegodišnje prijateljstvo i poslovna suradnja. Vjenčali su se 2014., a u braku su dobili troje djece.

image
Dalibor Matanić s Helenom Minić Matanić
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

Zahvaljujući 42 godine razlike, pjevaču Miri Ungaru supruga Sara vratila je mladost i dala mu novu životnu energiju. Poznati pjevač svoju je odabranicu upoznao prije više od dvadeset godina, a sudbonosni susret odvio se u Istri, gdje Miro ima restoran; ona je imala svega 21 godinu, a on 63. Čak ni tada ih ta razlika nije omela pa su se vjenčali devet godina kasnije. Kako bi izbjegli medijsku pompu, zavjete su izmijenili na Havajima.

image
Miro Ungar sa suprugom Sarom
FOTOGRAFIJE: DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

Dijeli ih 42 godine razlike, ali njihova ljubav cvjeta i dalje: Veliki osmijesi poznatog para govore sve

30 godina razlike u trenucima zaljubljenosti te 2005. kada su se upoznali violončelistica Ana Rucner (38) i pjevač Vlado Kalember (68) nijednom od njih nije bila prepreka. Vječiti neženja koji je žene diljem regije bacao u delirij svojim glasom i pjesmama napokon je pronašao svoju Anu, vjenčali su se, dobili sina, ali 2014. umjesto da proslave deset godina braka, predali su papire za razvod. Unatoč tome, nastavili su puniti medije jer su ego stavili po strani, a sina i prijateljstvo na prvo. Zahvaljujući tome danas nastupaju zajedno i to u društvu Aninog novog dečka Marka Duvnjaka kao Kalember/Rucner/Duvnjak Trio.

image
Ana Rucner i Vlado Kalember
FOTOGRAFIJE: TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Linker
22. travanj 2024 20:22