Ante Čizmić / CROPIX
Putuj, Salma...

Njoj godine ne mogu ništa: Ne izlazi iz kupaćeg kostima, a to je jedino što ima na sebi čak i u kafiću

Glumica Salma Hayek svojim fotografijama u kupaćem kostimu dokazuje da izgleda bolje nego ikada, bez pretjerivanja...

Slavna glumica Salma Hayek (53) sa suprugom uživa u Grčkoj gdje se ne skida iz kupaćeg kostima. U takvom se izdanju fotografirala i u kafiću gdje ispija jutarnju kavu. Čak i za tu prigodu od modnih je dodataka odabrala samo sunčane naočale dok je kosu svezala u popularnu “neurednu” punđu, mnogima omiljenu ljetnu frizuru.

I dok se mnoge žene u njenim godinama skrivaju iza jednodijelnih kupaćih kostima, prekrivaju pareima, kaftanima i haljinama - ne i Salma. Ona svoje obline i zavidnu liniju ne skriva ni od znatiželjnih pogleda, čak i kad nije posve odjevena.

Svega 157 centimetra visoka holivudska zvijezda u braku je s francuskim milijarderom i vlasnikom modnog carstva "Kering", Françoisom Henri Pinaultom s kojim ima kćer Valentinu.

Hayek često ističe da u šestom desetljeću nikad nije bila zadovoljnija i sretnija.

"Još uvijek se osjećam pomalo seksi, jer je moj suprug jako dobar u tome da me podsjeti kako još uvijek imam to u sebi. No, u mom životu nije najvažnija stvar osjećati se seksi", iskreno priznaje glumica i dodaje da je za nju definicija sreće prije svega - obitelj.

Rođena je u Meksiku, a karijeru je započela s 23 godine, glumeći u meksičkoj telenoveli "Teresa". Kasnije se preselila u Hollywood i ubrzo se pojavila u filmovima "Desperado", gdje je glumila s Antonijem Banderasom, "From Dusk till Dawn" i "Dogma". No, jedna od njezinih najzapaženijih uloga bila je ona meksičke slikarice Fride Kahlo u filmu "Frida", koja joj je priskrbila nominaciju za Oscara, BAFTA, Golden Globe i Screen Actors Guild nagradu.

Čitajte i:

Javljanje bez šminke: Salma Hayek otkrila je svoj tajni beauty savjet koji možemo primijeniti već sutra

Pripijena haljina Salme Hayek ostala u sjeni cipela: Zanosna latina nadmašila je sve u vrtoglavo visokim štiklama

Salma Hayek slavi 53. rođendan: Ovo su najbolji lookovi jedne od najseksepilnijih glumica

Linker
20. travanj 2024 17:03