IMP Features / IMP Features / Profimedia
Odlično je!

Novak Đoković otišao u Španjolsku: Predah od treninga iskoristio za shopping i duženje pod maskama

Tenisač je nakon uspješno preboljenog koronavirusa otputovao na jug Španjolske gdje trenira, kako bi ostao u formi i za slučaj da se neki od najavljenih turnira održi, u stankama između treninga snimljen je u društvu supruge i nekolicine prijatelja u ležernoj šetnji.

Prije nešto više od mjesec dana Hrvatsku i svijet potresao je razvoj događanja zbog kojeg je otkazano finale Adria Toura u Zadru, nakon što su jedan za drugim tenisači dobivali pozitivne nalaze, ispostavilo se i organizator turnira Novak Đoković, kao i njegova supruga Jelena imaju pozitivan nalaz na Covid-19.

No, jedan od najboljih tenisača svijeta, nakon što je prebolio koronavirus, nije dao da ga išta omete. Ni nesigurna budućnost ovogodišnjih turnira, ni nepoznanica hoće li se i koji će se održati, Nole se primio reketa i nastavio s treningom.

EXCLUSIVE IMAGES - Tennis player Novak Djokovic and his wife Jelena Djokovic together with friends seen out and about on July 29th 2020 in Cadiz, Spain.,Image: 548313746, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: IMP Features / IMP Features / Profimedia
IMP Features / IMP Features / Profimedia
Novak i Jelena viđeni su na ulicama Cadiza

Španjolska je njegov odabir za treniranje, gdje je i snimljen u šetnji s prijateljima i suprugom Jelenom. Na ulicama Cadiza, noseći maske na licu opustili su se uz turistički shopping. Ležerno odjeveni u ljetnu odjeću, odisali su sportskom elegancijom, ali i dobrim raspoloženjem. S prijateljima s kojima su se susreli napravili su i zajedničke fotografije, koje je snimila Jelena.

Spreman za sve opcije

Međunarodni mediji koji prate događanja na svjetskoj teniskoj sceni izvijestila su kako je Novak Đoković u Španjolsku došao na pripreme, u gradu Marbella, nešto više od 100 kilometara udaljenom od Cadiza, trenira s teniskim lopticama koje se koriste na US Openu. Iako se situacija u okolici New Yorka s koronavirusom popravlja, još uvijek se ne zna kakva je budućnost ovogodišnjeg Grand slam turnira u SAD-u.

EXCLUSIVE IMAGES - Tennis player Novak Djokovic and his wife Jelena Djokovic together with friends seen out and about on July 29th 2020 in Cadiz, Spain.,Image: 548313582, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: IMP Features / IMP Features / Profimedia
IMP Features / IMP Features / Profimedia
Tenisač u Španjolskoj i trenira i uživa

Tako je teniski as još jednom dokazao zašto je najbolji i kako unatoč svim preprekama koje je proživio te unatoč neizvjesnosti koja je pred njim, on ne staje i priprema se za što više opcija.

Pročitajte i:

Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su rezultate testiranja: Oboje su zaraženi koronavirusom

Neočekivana reakcija Novaka Đokovića: Zbog naleta emocija nije mogao suspregnuti suze

Fotografije sve govore: Novak i Jelena Đoković ponovno privukli pozornost svjetskih medija

Goran Ivanišević otkrio tajnu uspjeha: Sve što je napravio u karijeri duguje jednoj ženi

Linker
19. travanj 2024 01:41