Maja Šuput cvjeta

Novom fotkom proslavila 4 i pol mjeseca trudnoće: ‘Veselim se svakom centimetru života u sebi‘

Trudnoća ‘kraljice estrade‘ svima je došla kao šok, pogotovo budućem ocu, a pjevačica je sad potpuno fokusirana na bebu koja bi na svijet trebala stići na sljedeće godine.

Otkako je objavila sretnu vijest da sa suprugom Nenadom Tatarinovom očekuje prvo dijete, pjevačica Maja Šuput redovito na društvenim mrežama časti svoje obožavatelje novim fotografijama svog trudničkog napretka.

Tako je potpuno iznenadila zadnjom fotografijom na kojoj ne nosi ništa osim crnog čipkastog donjeg rublja, a trbuščić, koji svakim danom sve više raste, u prvom je planu.

"Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh, jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinoćnje večere ili nazire li se trbušnjak, a sada gledam kako rastemo i preee veselim se svakom centimetru života u sebi", napisala je ponosna buduća majka, dodavši da je trudna već četiri i pol mjeseca.

Vijest o prinovi odjeknula je hrvatskom estradom jer se Maja kroz sve ove godine najviše bavila karijerom, a sada će joj se život u potpunosti promijeniti, na što je i više nego spremna.

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu", izjavila je nedavno.

Nije samo njoj bio šok, već i svima oko nje, a pogotovo budućem tati Nenadu koji je čak i pustio suzu.

"On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje, ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", rekla je Maja.

No, Maja ne bi bila Maja kad bi se potpuno opustila pa čak i u trudnoći redovito vježba s osobnom trenericom kako bi joj porod i oporavak bio što lakši.

"Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću ići na trudnički pilates rekla bih da je lud ... Uglavnom, gym sam zamijenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem tri puta tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan", napisala je Maja na Instagramu.

Linker
19. travanj 2024 16:54