Sretni su

Obara sve rekorde: Grašo se oglasio prvi put od objave da s Hanom čeka dijete, a Domenica se već priprema za vjenčanje

Glazbenik i njegova partnerica jako rijetko daju izjave u javnosti, a sada se obratio svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

Otkako se saznalo za njihovu vezu Petar Grašo i Hana Huljić postali su zlatni par domaće estrade, no oni uspješno odolijevaju interesu javnosti i ne otkrivaju gotovo ništa o detaljima svog privatnog života. No, u medijima je ipak "isplivala" vijest da Petar i Hana čekaju dijete, iako glazbenici ne žele komentirati detalje, sretnu vijest potvrdili su ljudi iz njihova PR tima.

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće - sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju, javila je voditeljica komunikacija Petra Graše Martina Podgorski", prenosi RTL.hr.

image

Glazbenici planiraju dva svadbena slavlja.

DUJE KLARIć/CROPIX

Baš zato što su "škrti" s objavama, javnost pozorno prati svaki njihov potez, tako nikome nije promakla objava na društvenim mrežama glazbenika, ujedno je to i prva objava nakon vijesti da će kroz nekoliko mjeseci postati otac. Grašo je komentirao samo uspjeh nove pjesme "Jel' ti reka ko" koja već nekoliko tjedana obara sve rekorde slušanosti.

"Hvala što volite pjesmu zbog čega smo već dva tjedna na vrhu HR Top 40 liste", napisao je Grašo u svojim pričama na Instagram storyju uz emotikone srca.

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo već su odredili ime za prinovu, a znamo i datum vjenčanja!

Dva svadbena slavlja

Osim što prinova u malu obitelj Grašo-Huljić stiže početkom ljeta, par se, prema izvoru portala Gloria, već dogovorio i oko imena bebe u slučaju da bude djevojčica, ali i da Hana rodi sina. Krunu svoje ljubavi par će dočekati u braku, a vjenčanje će se, tvrdi nam izvor, održati 19. veljače ove godine što su, da podsjetimo, i drugi mediji prenijeli kao informaciju koju su dobili od izbvora bliskog paru. No, par planira dvije proslave svoje ljubavi, prvu intimnu u veljači i jednu za veliki krug prijatelja koja će se održati krajem ljeta, nakon što Hana rodi.

image

Petar i Hana na 59. Splitskom festivalu

DUJE KLARIC/CROPIX CROPIX

Bračne zavjete izmijenit će 19. veljače u Splitu, dakako u crkvi, a taj će čin, kako smo pisali, proslaviti samo s najužom obitelji: roditeljima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.

Čitajte i: Petar i Hana imat će dvije svadbe: Druga će biti najveća splitska fešta ikada, donosimo detalje!

image

Arileo i Domenica

FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM/@ARILEO

Hana će na svom crkvenom vjenčanju nositi pravu vjenčanicu i to splitskih kreatora Marija i Jurice Pirić, para koji stoji iza brenda Arileo, koji su joj radili haljine i za maturalnu večer, ali i za njezine nastupe.

Koju će, pak, kreaciju imati na drugoj svadbenoj proslavi najavljenoj za jesen, dakle nakon poroda, Hana još nije odlučila, no zato se zna da će to biti jedan od najvećih partyja u gradu pod Marjanom.

Hanina kuma trebala bi biti pjevačica Domenica Žuvela, koja je to i sama dala naslutiti u nekoliko navrata. Najrecentnije danas, objavom skice svečane haljine iz showrooma splitskih dizajnera Arileo za "jadan lijepi dan". Prema skici da se naslutit kako će njezina haljina biti plave boje, dekoltirana i na tanke bretelice.

Budući mladenci, navodno, planiraju pozvati sve svoje prijatelje i suradnike pa se spominje brojka od čak 500-tinjak ljudi, ako dozvole epidemiološke mjere.

Linker
19. travanj 2024 10:02