Potpuno neočekivano

Obožavatelji serije ‘Bridgerton‘ u šoku! Zavodljivog vojvodu Hastingsa nećemo gledati u drugoj sezoni

Mladi britanski glumac Regé-Jean Page ubrzavao je puls mnogim ženama u prvoj sezoni hit serije, no morao se oprostiti od uloge koja mu je donijela planetarnu popularnost.

Otkako je krajem prošle godine došla na Netflix, serija 'Bridgerton', temeljena na povijesnim romanima američke književnice Julie Quinn, vrlo brzo je postala jedna od najgledanijih na tom streaming servisu. Osim toga, ova serija preko noći je donijela planetarnu slavu glumcu Regé-Jeanu Pageu koji je u njoj utjelovio zavodljivog vojvodu Simona Basseta.

Čitajte i: Kako je Julia Quinn stvorila fenomen 'Bridgerton, povijesnu dramu koja je zaludila čitav svijet

No, na žalost svih obožavatelja serije i britanskog glumca, on se u drugoj sezoni serije neće pojaviti. Naime, na službenom Twitter profilu serije ova tužna vijest došla je u obliku pisma tajanstvene Lady Whistledown.

"Dok su sve oči usmjerene na lorda Anthonyja Bridgertona kako bi pronašao vikontesu, opraštamo se od Regé-Jeana Pagea koji je fantastično glumio vojvodu od Hastingsa. Nedostajat će nam Simonovo prisustvo na ekranu, ali on će uvijek biti dio obitelji Bridgerton. Daphne će ostati predana supruga i sestra, pomažući svom bratu da se snađe u predstojećoj sezoni i onome što ona nudi - više intriga i romantike nego što to gledatelji mogu podnijeti", stoji u objavi.

Čitajte i: 'Vojvoda od Hastingsa' slomio srca obožavateljica: Zvijezda serije 'Bridgerton' ljubi britansku nogometašicu

Iako je ovo slomilo srca njegovih obožavateljica, Page je za Variety rekao da je znao da njegova uloga neće trajati, no mislio je kako je riječ o mini seriji koja će imati samo jednu sezonu. Zbog toga joj se odlučio priključiti.

"To je jednosezonski lik. Imat će početak, sredinu, kraj - dajte nam godinu dana. Pomislio sam, to je zanimljivo, jer tada se to činilo kao ograničena serija. Ne osjećam ništa osim uzbuđenja zbog toga što će Bridgerton voziti dalje punom parom i osvajati svijet"

Oprostio se i na Instagramu

Page se od serije oprostio i na Instagramu u emotivnoj objavi:

"Ovo je bila vožnja života. Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo biti vaš vojvoda i pridružiti se ovoj obitelji, ne samo na ekranu, nego i izvan njega. Naša nevjerojatno kreativna i velikodušna glumačka postava, filmska ekipa i izvanredni obožavatelji nadišli su sva moja očekivanja. Ljubav je stvarna i samo će rasti", napisao je Page koji trenutno radi na velikom filmskom projektu u Americi.

Linker
06. travanj 2024 15:12