kakva slatkica

Oduvijek je imala ono nešto! Prepoznajete li u ovoj djevojčici jednu od najpoznatijih glumica današnjice?

Nicole Kidman podijelila je fotografiju iz djetinjstva. Svjedoči objava eleganciji koju je glumica posjedovala od malih nogu.

Prošla su desetljeća otkako je započela svoju iznimno uspješnu glumačku karijeru početkom osamdesetih, za to je vrijeme stekla brojne obožavatelje, a svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu stekla titulu jedne od najelegantnijih glumica. Nicole Kidman sada je pokazala da njen stil i ‘ono nešto‘ čime je očarala mase seže daleko prije prvih filmskih uloga.

Nepogrešiv stil i dobar ukus pokazala je i fotografijom snimljenom dok je bila djevojčica. Holivudska zvijezda prekopala je po starim albumima i objavila slatku fotografiju na kojoj nosi zelenu haljinu s uzorkom, koja savršeno naglašava njezinu prirodno riđu kosu, a već je i onda imala svoj prepoznatljiv osmijeh - koji je uputila kameri.

Nicoline vatrene kovrče, koje su postale njen zaštitni znak, za tu su priliku izravnate u romantične lokne brižljivo učvršćene špangicom.

Čitajte i: Gotovo 20 godina nakon razvoda od Toma Cruisea, Nicole Kidman progovorila o propalom braku

Uz sliku iz prošlosti, Nicole je objavila i selfie kojim je pokazala kako izgleda sada, dok joj kovrče padaju na lice. Uspoređujući ove dvije fotografije, glumica rođena na Havajima, a odrasla u Australiji napisala je jednostavno: "Mala Nic, velika Nic".

Uz ljubav svog života

Ranije ovog mjeseca Nicole je objavila dirljivu posvetu svom suprugu Keithu Urbanu povodom Valentinova. Uz zajedničku fotografiju na kojoj izmjenjuju nježnosti napisala je kako je Keith zauvijek njezin par za Valentinovo.

Country pjevač otkrio je tajnu 15-godišnjeg braka s Nicole, koji je i danas uspješan, u razgovoru za Woman‘s Daily kazao je da za njihovu ljubav brine kao da je vrt. "Radim iste stvari, kao što sam na početku kada smo počeli hodati", rekao je Urban.

Linker
18. travanj 2024 14:33