Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX
Greška na grešku

Ona nije Jasna! Meri Cetinić se požalila na 'manipulaciju i svinjariju' koja se stalno događa

Pjevačica Meri Cetinić na svom Facebooku profilu požalila se na nekoliko slučaja zamjene identiteta u medijima s poznatom kolegicom Jasnom Zlokić. Postalo je to toliko učestalo da joj više nije ni simpatično.

"Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo po medijima. Stave fotografiju Jasne Zlokić i napišu da sam to ja... Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere, novinarka iz našeg poznatog časopis zatraži intervju, ali da me želi me fotografira s unučicom, iako je ja nemam, ali ima je Jasna... Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim fotografijama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako 'Skitnica' provodi svoje vrijeme u Blatu...", napisala je Meri Cetinić u ljutitoj objavi na svom Facebook profilu.

Split, 200517.
Nacionalni hod za zivot pod geslom Za zivot, obitelj i Hrvatsku. Hod za zivot miroljubivi je hod gradjana u znak potpore svakom djetetu rodjenom i nerodjenom. 
Na fotografiji: Meri Cetinic.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunović / CROPIX
Križaljka je kap koja je prelila čašu...

Tu nije kraj nesporazumima jer je, priča glazbenica, nedavno izašao CD s najvećim hitovima osamdesetih i njezina pjesma "Samo simpatija", ali na naslovnici je izašla velika fotografija Jasne Zlokić iako na ploči nema nijedna njezina pjesma.

"Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisati moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to je slučajno!?...", komentirala je glazbenica novu grešku u medijima, koja ju je strašno uznemirila.

facebook

Čitajte i:

VIDEO Glazbenici ustali protiv eksploatacije nafte u Jadranu

Postoje trenuci kad je Tončica Čeljuska malo ljubomorna i to na jednu ženu…

Glazbena diva postala rokerica: Jasna Zlokić obradila 'Teške boje'

Linker
25. travanj 2024 09:54