UVIJEK GLAMUROZNA

Osim dizajnerskom haljinom, Nina Badrić oduševila i prozirnim natikačama na petu

Pjevačica je za jubilarni 50.rođendan zablistala u bijeloj efektnoj haljini s dizajnerskim potpisom, a pažnju su ukrale i netipične natikače koje potpisuje Manolo Blahnik.

Glazbenica Nina Badrić zna kako privući pažnju i to u svom prepoznatljivom stilu! Za proslavu jubilarnog pedesetog rođendana odjenula je haljinu s potpisom Mihana Momose, koja je postala glavna tema događaja, no veliku pozornost izazvale su i natikače na petu Manola Blahnika s velikom kristalnom kopčom.

Elegantna bijela kratka haljina koju potpisuje dizajner Mihailo Anušić nije razočarala ni modne kritičare, a izazvala je i pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Riječ je o haljini cvjetnog oblika naziva "Infinity", satkanoj od najfinijih materijala besprijekorne izrade, a cijena ovog modela je 1770 eura.

image

Pjevačica je zablistala u haljini s potpisom Mihana Momose

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Ovaj tek rođeni brend inspiriran je ljubavlju, jer mladi dizajner tvrdi da je to jedini resurs koji ga pokreće.

Modne kreacije ovog brenda oduševljavaju slojevitošću penastih materijala, upotrebom romantične čipke, ali i zanimljivim krojevima.

Čitajte i: Spektakularna proslava rođendana Nine Badrić: Slavljenica blista u haljini Mihana Momose

Pjevačica se za ovu prigodu odlučila za modernu verziju popularnih manolica s cirikonima koje svakako pružaju daškom glamura. Velika strastvena obožavateljica modela Manola Blahnika je i popularna Carrie Bradshaw koju tumači Sarah Jessica Parker u seriji Seks i Grad. Poznati modni dizajner najpoznatiji po svojoj prepoznatljivoj liniji vrhunske ženske obuće, a po svemu sudeći ni Badrić mu nije mogla odoljeti. Na stranicama brenda se mogu pronaći po sniženoj cijeni od 524 dolara.

image

Štikle potpisuje dizajner Manolo Blahnik

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Elegantni outfit Badrić je upotpunila jednostavnom ogrlicom od perli u tri niza te make-upom u blagim zemljanim tonovima koji su savršeno pristajali njezinom tenu. Zalizana kosa već je odavno njezin zaštitni znak i gotovo da joj pristaje u svim prigodama neovisno o modnoj kombinaciji, a ovog puta odlučila se za niski rep s razdjeljkom na sredini.

Linker
21. travanj 2024 19:39