prava zvijezda

Ovakva je bila Tajči: Nives otkrila da su živjele u istoj zgradi, svjedočila je nevjerojatnim scenama

Odličnim nastupom na popularnoj emisiji, domaća komičarka podsjetila je i gledatelje i kolege na živu legendu domaće zabavne glazbe, tom se prilikom članica žirija prisjetila svojih sjećanja vezanih uz glazbenicu.

Jedna od omiljenih naših pop pjevačica, koju su obožavale generacije ljudi definitivno je Tatjana Matejaš - Tajči. Od strelovitog uspona zahvaljujući hitu "Hajde da ludujemo" s kojim je nastupala na Eurosongu u Zagrebu pa sve do svog naizgled naglog odlaska u Sjedinjene Američke Države - Tajči je bila i ostala idol mladima i starima.

Sa samo dva albuma, "Hajde da ludujemo" i "Bube u glavi", otpjevala je mnoge pop hitove, a njezin image koji je nalikovao na modernu pin up djevojku i Marilyn Monroe htjele su kopirati baš sve djevojčice s kraja osamdesetih i početka devedesetih.

image
Iako je Tajči bila velika zvijezda, našla bi vremena za sve obožavatelje.
Arhiva/CROPIX

No Tatjanu su obožavali i zbog njezine skromnosti kojom je zračila unatoč svom zvjezdanom statusu. Živi svjedok tome, bila je i Nives Zeljković, kao djevojčica bila je susjeda popularne pjevačice, a sve je podijelila sa sudionicima i gledateljima emisije "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV.

Jedini autogram u životu

"Tajči je jedina pjevačica od koje sam ja uzela autogram, nikada u životu nisam ni od koga uzela autogram, ali Tajči je bila ta, ona je živjela u mojoj zgradi, pred njezinim stanom je uvijek bila vojska djece koja su čekala da otvori vrata i da im se potpiše, i ona je to uvijek radila s milošću, blagošću. I sad mogu reći, ti si to savršeno odradila, otkrili smo da maestralno pjevaš, vrhunska si pjevačica i glumica", rekla je Nives Celzijus nakon nastupa Marine Orsag.

Naša poznata stand-up komičarka u 14. epizodi showa transformirala se u Tajči te je otpjevala baladu "Dvije zvjezdice". Taj je nastup u emisiji privukao najviše pažnje, a komplimentima su Marinu obasuli i drugi članovi žirija. "Imaš svu milost i ljepotu koju Tajči nosi u sebi", rekla je Indira Levak Marini koja je dobro otpjevala pjesmu, ali se i ‘maskirala‘ u krhku, plavokosu pjevačicu.

"Ono što je fascinantno, ti si sve što se dalo izimitirati, izimitirala, čestitam", kazao je Goran Navojec.

"Stvarno si ovo super otpjevala, u tebi se krije neki glas koji može sve", poručio je natjecateljici Igor Mešin.

image
Marina Orsag otpjevala je pjesmu ‘Dvije zvjezdice‘ od Tajči te oduševila i samu pjevačicu.
Nova TV

A nastup se svidio i glavnoj zvijezdi, samoj Tajči, koja je komentirala Marininu izvedbu na Instagramu

"Marina Orsag je zaista skinula moje pokrete", napisala je Tajči i označila hrvatsku komičarku koja je oduševljeno podijelila njen komentar.

Linker
23. travanj 2024 19:39