Vinko Ćemeraš
 Mia Musulin
Još uvijek pod dojmom

Pobjednik Voicea minutu nakon proglašenja: 'Nisam htio pobjediti!'

Trebat će proći ova noć, pa i koji dan da se slegnu svi dojmovi oko večeri koja će, sigurni smo, u mnogočemu obilježiti daljnji put pobjednika treće sezone glazbenog showa 'The Voice'. Evo što je samo za Gloria.hr izjavio samo minutu nakon što je proglašen pobjednikom.

"Nisam htio pobjediti, ali osjećaj je odličan. Pelin i med, posljednja pjesma koju sam izveo sam sam forsirao, a suze Davora Gopca najbolji su mi kompliment!" rekao je Vinko Ćemeraš.

Gledatelji su odlučili: Novi 'The Voice' Hrvatske je Vinko Ćemeraš!

"Cijela obitelj mi je tu, sada krećemo slaviti do dugo u noć!" sretno izjavljuje.

Na pitanje tko mu je prvi čestitao, pobjednik The Voicea otkrio je da je to bila Bernarda, a nakon nje učinili su to njegovi kolege iz tima.

Zagreb, 220220.
Prisavlje.
U televizijskom studiju Anton Marti odrzava se finale The voice Hrvatska.
Na fotografiji: Davor Gobac i Vinko Cemeras.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX / CROPIX
Pobjednik treće sezone The Vocie Hrvatska Vinko Ćemeraš sa svojim mentorom Davorom Gopcem.

Njegov mentor Davor Gobac također je bio iskren do kraja.

"Tijekom cijele sezone nisam očekivao da će Vinko pobijediti, sve do ove večeri kad je Dinu u čast otpjevao Pelin i med, za koji sam i ja stavio njegov originalan šešir. Nevjerojatno mi je drago, ovo je zapravo moja neka prva pobjeda, Vinko je ovo apsolutno zaslužio, impresioniran sam količinom glasova koje je osvojio, pomeo je konkurenciju, apsolutno zasluženo!" istaknuo je ponosno Gobac.

Mia Musulin


Također je dodao kako je ova sezona zaista bila "jaka i topla". "Sve se nekako odmotavamo prirodno, bilo je uspona i padova, ali prošlo je odlično. Što se mene tiče, prošlo je bolje nego što sam očekivao."

Pogledajte što su nam rekli u videu.

Linker
14. travanj 2024 21:50