Kao seksi Elena Foureira

Pobjedu u TZLP-u odnio Marko Braić, gledatelji razočarani: ‘Sve je namješteno, neću više gledati show‘

Iako je svojim nastupom oduševio žiri, neki su nezadovoljni i smatraju da je glumčeva pobjeda nezaslužena jer ‘više izgleda kao osoba koju imitira, nego zvuči‘.

Sinoćnja epizoda glazbenog showa "Tvoje lice zvuči poznato" bila je u znaku Eurosonga i najvećih eurovizijskih hitova. Pobjedu je odnio Marko Braić s izvedbom pjesme Fuego s kojom je 2018. nastupila atraktivna ciparska pjevačica Elena Foureira. Žiri je bio oduševljen njegovim nastupom, a Nives Celzijus je komentirala da je Elena njezina omiljena pjevačica te imaju isti ukus za muškarce - "obje vole dečke koji trče za loptom".

Drugo mjesto osvojila je Lu Jakelić , otpjevavši pjesmu Jacquesa Houdeka "My Friend" te potpuno oduševila žiri. "Kad si počela pjevati ja sam prestala disati. Ti si čarobna, vokalno raskošna. Dosadila si više s tom ljepotom", poručila joj je Indira.

Na treće mjesto zasjela je Lana Klingor Mihić kojoj je gljiva dodijelila pjesmu "Molitva" Marije Šerifović. Njome je osvojila treće mjesto i pokupila pohvale žirija.

No, iako je žiri bio oduševljen transformacijom pobjednika, gledatelji su pak negodovali jer smatraju kako je sve namješteno.

"Ocjenjivanje vrlo nerealno, najlošije izvedbe su dobile najbolje ocjene, a glasovne sposobnosti za koje je potrebno puno truda sramotno nisko ocijenjene. Jedna Marina Orsag koja nije pjevačica večeras je briljirala kao i Lana Klingor te Fabijan! Buuu za žiri. Oni su trebali biti među prvih tri", komentirao je jedan od gledatelja na Facebooku.

Neki smatraju da je show namješten

Ostali su smatrali kako je ime showa Tvoje lice zvuči poznato, a ne Tvoje lice "izgleda" poznato pa su po njihovom trebali pobijediti oni kandidati koji su i zvučali poput osoba u koje su se transformirali.

"Namješteno kao i Eurosong. Končita je trebala pobijediti. Od audio vizualne izvedbe pa do možda najvjernije maske do sada", komentirao je drugi, misleći na nastup Fabijana Pavla Medvešeka koji je otpjevao hit Conchite Wurst "Rise like a Phoenix".

Neki od gledatelja su se čak zaprijetili da zbog "nepoštenog" ocjenjivanja žirija neće više gledati show, dok su drugi poručili žiriju da ih "može biti sram". Ipak, mnoge je Markova Eurosong izvedba oduševila jer je "prirodna, lijepa i zgodna žena te bi se ovim poslom mogao baviti i profesionalno jer je odličan kao drag queen".

Čitajte i:

Tvoje lice zvuči poznato: Ništa ih neće zaustaviti, kandidati spremni za najluđe transformacije

Linker
23. travanj 2024 00:51