Jakov Prkic / hanza media
obiteljska idila

Ponos... Ivica Kostelić podijelio je fotografiju s Mljeta, nema sumnje da je itko vidio ljepšu

Obitelj proslavljenog hrvatskog skijaša proširila se za dva člana u ožujku, a cijela obitelj trenutno uživa na njima najljepšem otoku Jadrana - Mljetu. Ivica je svima čestitao poseban dan, a to je učinio posebnom obiteljskom fotografijom...

Dok se odmara s obitelji na Mljetu, naš ponajbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić nije zaboravio svojim prijateljima čestitati važan dan.

Uz poruku 'Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti', Ivica je na svoje društvene mreže objavio fotografiju svojih sinova. Dok jedan maše zastavom, drugi pozdravlja more. Na prekrasni pejzaž otoka i ponosni obiteljski trenutak nitko nije ostao ravnodušan. Njegovi sinovi Ivan i Leon s ponosom pokazuju ljubav prema domovini.

Ivica Kostelić prije dolaska djevojčica u intervjuu za magazin Gloria otkrio je tko se u njegovoj obitelji najviše veseli djevojčicama. "Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi", rekao je tada. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj, a ta želja im se i ostvarila.

Damir Krajac / CROPIX

"Žao mi je samo što nisam mogao prisustvovati porodu jer je bolnica zatvorena za sve posjetitelje", rekao je Ivica. Poznati sportaš tjednima već uživa u ljetovanju sa svojom obitelji. S petogodišnjim Ivanom i trogodišnjim Leonom odrađuje treninge, ali i brižno pazi na blizanke Janu i Katu koje imaju pet mjeseci.

Čitajte i:

Ljetovanje uz neodoljivo pojačanje: Ivica Kostelić kao tata od formata pokazao super moći

Kostelić odgodio krstitke svojih princeza:' Žao mi je što okolnosti nisu drugačije, ali sada je tako'

EKSKLUZIVNO Neviđeno uzbuđenje u obitelji Ivice Kostelića: 'Veselimo se blizankama'

Linker
19. travanj 2024 01:53