SS / Splash News
SVE OSTALO NIJE VAŽNO

Ponovno zajedno: Prekinuli vezu nakon cijelog desetljeća, ali za svoju jedinicu će učiniti sve

U rujnu ove godine otkrili su da svatko ide svojim putem nakon 10 godina veze, ali zbog svoje kćeri i dalje se povremeno vide.

Iako su to većinom dosad bili vrlo kratki susreti, ovog puta bivši je par sa svojom jedinicom krenuo u lov na slatkiše povodom Noći vještica. Rachel Bilson (36) i Hayden Christensen (36) uživali su u ophodnji susjedstva sa svojom 3-godišnjom kćeri Briar Rose oko koje su se posebno trudili: ona je odjevena u kostim bundeve uživala na tatinim ramenima, dok se Rachel Bilson trudila da joj svi prikupljeni slatkiši ostanu na broju.

SS / Splash News
Rachel Bilson i Hayden Christensen u vezi su dobili kćer Briar Rose.

SS / Splash News

Iako nisu djelovali kao da uživaju zajedno, bivši par se posebno trudio da malena Briar ne osjeti napetost između njih. Rachel Bilson je nedugo nakon objave da je njihovoj ljubavi došao kraj kupila novu kuću u Los Angelesu gdje živi s kćeri, dok je Hayden Christensen većinom u Torontu.

SS / Splash News

Glumački par zaljubio se 2007. na snimanju filma Jumper, a već nakon nekoliko mjeseci su se zaručili. Ipak, nije sve išlo glatko. Tri godine kasnije su raskinuli zaruke, a da ipak žele biti zajedno shvatili su nakon samo tri mjeseca – i pomirili se. Svoju djevojčicu su dobili u listopadu 2014., a njihov prekid nakon desetljeća ljubavi mnoge je iznenadio, osobito jer su ih smatrali jednim od najslađih parova u Hollywoodu. Iako su oni za prekid okrivili razdvojenost, kasnije se ispostavilo da je njoj smetao način života kakav je vodio Hayden Christensen, a njegova anksioznost je nakon rođenja kćeri postala još gora. Ipak, nedugo nakon pojavili su se navodi kako je u središtu njihova prekida bila glumica Emma Roberts, s kojom je Hayden Christensen ove godine snimao film "Little Italy". Rachel je navodno pronašla njezine poruke na njegovom telefonu, a iz onog što je pročitala, zaključila je da je njihov odnos više od samo prijateljstva. Nitko od njih troje te medijske napise nije komentirao, a bivši par trudi se održati čim normalniji odnos zbog svoje kćeri.

Linker
19. travanj 2024 12:31