Opet ćemo je gledati

Povratak Vlatke Pokos na male ekrane: Nije to jedini razlog zbog kojeg će neko vrijeme boraviti u Hrvatskoj!

Nekadašnja voditeljica i pjevačica jedna je od glavnih akvizicija tv showa ‘Ples sa zvijezdama‘ koji uskoro kreće na Novoj TV. Ali ne kao voditeljica, kako se nagađa, nego kao sudionica. Zbog ovog angažmana Vlatka će u Hrvatskoj boraviti nekoliko mjeseci, a potom se vraća u Kanadu gdje živi zadnjih pet godina.

Kako smo doznali iz provjerenih izvora, 51-godišnja Vlatka Pokos još je prije nekoliko dana iz Kanade doputovala u Hrvatsku. Naime, samo je pitanje dana kad bi trebala krenuti s plesnim probama budući da će se show početi prikazivati vrlo brzo, što su nam potvrdili i na Novoj TV.

Ovo nije prvi put kako su Vlatku s domaćih televizija zvali da sudjeluje u njihovim projektima sličnog tipa, no do sada je to svaki put odbijala. Jedan od razloga je što je smatrala da su je s HRT-a, njezine bivše matične kuće, nepravedno prognali, a drugi je njezin novi novi život u Kanadi kamo se preselila 2017.

Ovoga puta poziv joj je poklopio s nemilim izazovom na privatnom planu, zbog čega joj je važno da bude bliže obitelji.

No, čim završi show planira se vratiti njezinom životu u Torontu u kojem je u međuvremenu stekla diplomu uglednog kanadskog sveučilišta za oglašavanje i marketinške komunikacije Sheridan. Saznali smo i da je zbog sudjelovanja u Plesu sa zvijezdama Vlatka na nekoliko mjeseci "zamrznula" svoje poslovne obaveze u Kanadi, o kojima je prošlog ljeta pričala za Gloria.hr.

Čitajte i: Intimna ispovijest Vlatke Pokos: ‘Ginekologinja mi je rekla da malo srce više ne kuca, osjećala sam se kao da umirem‘

image

Zbog obiteljske situacije Vlatka će produžiti svoj boravak u Hrvatskoj.

JAKOV PRKIĆ/CROPIX

"Radila sam tri godine za modnu kuću Dior, a nisam to spominjala u javnosti zbog zaštite brenda, a ne zato što se sramim onoga što radim. Komentari iz Hrvatske su doista vrlo maliciozni, a dolaze od ljudi koji se nikad nisu maknuli iz Hrvatske i nemaju pojma ni o čemu, osim o pisanju gluposti i uvreda, uvijek na istu temu. Dotaknut ću se samog naziva mog posla koji je 'style advisor' jer posao daleko nadilazi puko prodavanje u luksuznoj trgovini. Taj posao je ovdje kao i sve ostalo na sofisticiranoj razini što se tiče tehnologije i komunikacije. Ako ste sposobni i uspijete sagraditi listu klijenata on je i jako lukrativan i imate razne pogodnosti i nagrade. Trenutno radim za najugledniju i najstariju modnu kuću u Kanadi. Zadužena sam za Yves Saint Laurent, ali radim i s drugim vrhunskim modnim imenima poput Diora, Fendija, Chanela. U budućnosti imam druge planove, ali zasad mi ovaj posao odgovara", kazala nam je tada Vlatka, koja je u proteklih pet godina u nekoliko navrata poslovno boravila u Hrvatskoj.

Podsjetimo, prije tri godine vodila je izbor za Miss turizma svijeta, a u voditeljskom angažmanu n HRT-u zadnji smo je put gledali u emisiji "Škola kuhanja" koja se emitirala 2016.

Čitajte i: Emotivna ispovijest Vlatke Pokos: ‘S Lanom nemam nikakav kontakt, no u mojim je mislima svaki dan‘

Ne čudi stoga da svi željno očekuju Vlatkin veliki povratak na male ekrane. Iako popis drugih kandidata još nije javan, nema sumnje da će Vlatka dogurati daleko jer je talent za ples pokazala još u vrijeme dok je aktivno pjevala.

Linker
18. travanj 2024 07:40