Neja Markičević / hanza media
Hit fotografija

Poznata voditeljica blista na svom radnom mjestu u cik zore: Ova fit trudnica ne skida osmijeh

Voditeljica Maja Ciglenečki u petom mjesecu trudnoće izgleda zamamno. Uskoro će dobiti prinovu u obitelj, a tome se najviše veseli njezin dvogodišnji sin Luka.

"Sve smo ovo već jednom prolazili pa opušteno ulazimo u novu avanturu. Zasad trudnoću odlično podnosim, jednako kao i prvu. Nemam mučnine i dobro se osjećam. Jako se veselimo prinovi, pogotovo zato što će naš Luka dobiti društvo za cijeli život", rekla je nedavno Maja Ciglenečki koja je napravila lijepu uspomenu uz svog kolegu voditelja Ognjena Golubića u studiju emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

"Svoj trbuh je pošteno uvukao, kako bi moj izgledao veće. Haj fajv, Ogili!", napisala je uz duhovitu fotografiju na Instagramu Maja gdje se jasno vidi njezin trudnički trbuh.

Svoju liniju duguje hodanju na Sljeme

"Paše mi boravak u prirodi i na svježem zraku tako da ću prije šetati nego se znojiti u teretani. Odrasla sam u Gračanima pa Medvednicu doživljavam kao produžetak dvorišta. S roditeljima sam se barem dva, tri puta tjedno penjala na Sljeme, a danas to radim sa suprugom i sinčićem, kojeg za sada nosimo na leđima. Poznajem gotovo svaku stazu koja vodi na vrh i nikad se ne bih mogla izgubiti. A planinarenje mi je najbolji način opuštanja i tjelovježbe. Poznajem, naravno, i sve sljemenske domove, no u njima se ne zadržavamo predugo - pojedemo štrudlu, popijemo kavu i natrag prema doma.", rekla nam je jednom prilikom fit trudnica.

VEDRAN PETEH
Simpatična voditeljica sad je već u petom mjesecu trudnoće.

Također, nedavno je za magazin Gloria ispričala kakva je kao majka.

"Nastojim biti razumna mama, pružiti djetetu puno ljubavi i podrške, ali i postaviti granice. Mislim da je to važno da bi izrastao u dobru i poštenu osobu."

O suradnji s muškim kolegama - Mirkom Fodorom, Davorom Meštrovićem i Ognjenom Golubićem, Maja ima samo riječi hvale.

"Odlično se slažemo. Sva trojica su profesionalni, snalažljivi, odgovorni, ali i vrlo zabavni. Tako da zajedničke šihte doživljavam više kao ugodna druženja nego kao posao."

Usklađivanje obiteljskih i poslovnih obaveza trenutno je za Maju nalik žongliranju.

"Kombiniranje je to uz puno volje i malo sna. Vjerujem da će s vremenom, kako djeca odrastaju, biti lakše. Suprug i ja smo ravnopravni u roditeljskim obavezama. Odličan je tata u svakom pogledu. Brižan i odgovoran, a Luka ga obožava." rekla nam je Maja.

Čitajte i:

Tajni život slavnih lica: Maja, Zlata i Doris potpuno su nam se ogolile u intimnom intervjuu

Trudna voditeljica o prinovi i otkazivanju angažmana u showu: 'Do daljnjega ću nastupati samo za sina'

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' otkrila sretnu vijest: 'Nadam se da ću moći raditi što duže'

Linker
18. travanj 2024 03:38