Profimedia, Xposurephotos
TRBUŠČIĆ RASTE

Prekrasna trudnica istinski uživa u blaženom stanju

Život izraelske manekenke u samo dvije godine iz temelja se promijenio. Bivša DiCaprijeva djevojka sad je sretno udana majka djevojčice, a svijet je nedavno iznenadila viješću da samo pola godine nakon porođaja iščekuje drugo dijete

Manekenka i supermodel Bar Rafaeli, 31-godišnjakinja koju javnost najviše pamti po vezi s Leonardom DiCaprijem, od rujna 2015. godine u braku je s 10 godina starijim biznismenom Adijem Ezrom.

Samo osam mjeseci nakon vjenčanja na kojemu je Bar zablistala u prekrasnoj Chloe vjenčanici, na svijet je stigla malena djevojčica Liv.

Sve faze prve trudnoće manekenka je ponosno objavljivala na svom Instagram profilu, a obožavatelje su svojevremeno oduševljavale zanosne fotografije poznate trudnice.

Weekend vibes

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Lijepa Bar nedavno je otkrila kako opet čeka bebu, i to samo sedam mjeseci nakon što je rodila svoje prvo dijete. Zaljubljeni izraelski par očito ne želi gubiti vrijeme na proširenju svoje obitelji, a korisnici društvenih mreža i ovog puta vjerno prate najsretnije iščekivanje mlade mame koja, sudeći prema fotografijama, istinski uživa u 'blaženom stanju'.

Something's cooking ...

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Can't move, won't move, why move?!

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Linker
24. travanj 2024 13:56