Veliki uspjeh

Presretan zbog suradnje: Dino Jelusić otkrio kako je došlo do poziva iz Whitesnakea, a osvrnuo se i na Vucu

Glazbenik koji je zadivio rock legende iduće godine kreće na veliku turneju s Whitesnakeom, o tom velikom uspjehu oglasio se i sam Dino.

Posljednjih dana cijela se zemlja veseli uspjehu našeg mladog glazbenika Dine Jelusića kojem je legendarna grupa Whitesnake odala veliko priznanje i uvrstila ga u postav glazbenika s kojima kreće na turneju 2022. U nizu pohvala i čestitki koje su preplavile javni prostor, istovremeno je izvučena stara izjava Siniše Vuce koji je na prilično grub način svojedobno kritizirao mladog pjevača i akademskog glazbenika.

Kada su se stvari malo slegle, Vuco je ipak povukao svoje oštre riječi koje su uključivale i rezanje određenih dijelova tijela, a sada se o svemu oglasio i Dino Jelusić, koji je tu situaciju komentirao za RTL Direkt.

"Mislim da cijela ta situacija s Vucom je bila malo nezgodna jer mislim da je malo previše popio, pa je vjerojatno rekao neke stvari koje nije htio. Znam točno o čemu se radi, referirao se na emisiju koju sam radio isti dan kad sam imao diplomu i nisam stigao izvježbati pjesmu koju sam trebao pjevati s Ivanom Kindl i rekao sam u eteru: 'Došao sam s obrane diplome, ne znam tekst pjesme, Ivana i ja ćemo malo improvizirati', i njega je to naljutilo, kako sam ja mogao doći nespreman na HRT", ispričao je Dino i dodao da će mu "riješiti karte" za koncert.

Čitajte i: Dobrodošao među legende! Dino Jelusić pridružio se članovima jedne od najvećih svjetskih rock grupa

Čitajte i: Od simpatičnog malog pjevača do vrsnog stručnjaka: Dino Jelusić slavi još jedan veliki uspjeh

Poziv koji mijenja sve

Dino je prilikom potvrdio i da će u bendu biti drugi vokal i klavijaturist.

"Svirat ću na nekim pjesmama i gitaru i akustičnu gitaru, ali David je rekao da apsolutno želi svaki segment mene iskoristiti u bendu. Poslao sam mu poruku da ga pitam što točno ja trebam, rekao je da se opustim, da ima vremena jer turneja počinje tek za godinu dana. Ima vremena za spremanje", kazao je Dino.

Otkrio je i da je njegova najveća poveznica s bendom Joel Hoekstra, gitarist Whitesnakea, koji ga je i nazvao u dva ujutro.

"Rekao je da upravo gleda moje videe s Coverdaleom i da je David zaljubljen, oduševljen i doslovce je pitao u dva ujutro želim li biti u Whitesnakeu", ispričao je Dino. U jutarnjem pak razgovoru pristao je na bilo koji oblik suradnje. "Rekao sam 'štogod želiš od mene, bila bi mi čast'. Prvenstveno ovo radim iz časti prema Davidu i jer mi je od malena Whitesnake najdraži bend", zaključio je glazbenik. Jelusić je zbog suradnje spreman i na određene promjene imagea - minival duge kose ne predstavlja mu nikakav problem, no ipak ne želi ošišati kosu u 'fudbalerku'.

Linker
20. travanj 2024 17:12