John Pavlish
Sjećate se Josipe Kusić?

Prije showa baterije puni u vinogradu! Prošla je cijeli svijet zahvaljujući ljepoti, no vratila se kući

Godinama je Josipa Kusić svoju manekensku karijeru gradila izvan Hrvatske i tamo sklapala unosne poslove, ali sada punim plućima uživa kod kuće. Osim što je otvorila svoju beauty oazu, uskoro će se okušati u showu "Zvijezde pjevaju", a mnogi ni ne znaju da pjeva kao slavuj.

"Sa Sandijem Cenovom slažem novi repertoar i vjerujem da će biti dobro. Volim sve vrste glazbe, ali rock slušam cijeli život. Uživam slušajući Zoricu Kondžu, Olivera Dragojevića i Tedija Spalata...", rekla nam je nedavno bivša Miss Hrvatske Josipa Kusić i poznata manekenka iz Imotskog.

Denis Lepur za HRT
Najprije je trebala nastupiti s Dinom Jelusićem, ali onda je spojili sa Sandijem...

Ovih dana baterije puni u vinogradu gdje je sudjelovala u berbi, ali i odradila fotosession sjedeći u tačkama. Objavila je usto stihove pjesme "Poljoprivredni blues" grupe Express ispod fotki iz vinograda.

"Jer za otić’ u polje treba imat' volje, a volju nemam ja... Pa pušim pikavce. Slušam zrikavce i pjevam...", napisala je Josipa.

"Kroz posao sam se zasitila putovanja , aviona, aerodroma. Trenutno uživam u Hrvatskoj i istražujem sve njene skrivene bisere: Velebit, Risnjak, Papuk, Baranju...", rekla nam je nedavno Josipa koja uživa plivajući u poduzetničkim vodama.

"Od klijenata u FaceWorkoutu želim vidjeti osmjeh na licu, ponovljena rezervacija mi je potvrda da su dobili najbolju uslugu i rezultate koje očekuju. Kroz posao sam upoznala toliko divnih ljudi koji me svakodnevno uveseljavaju", zaključuje.

Zagreb, 100919.
Petrinjska.
Face workout studio.
Vlasnica Josipa Kusic, bivsa miss Hrvatske.
Tretmani u svrhu pomladjivanja lica.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX
Josipa Kusić otvorila je u Zagrebu Face Workout Studio. Tretmanima pomaže pri održavanju mladosti lica.

Čitajte i:

Osvojila svijet ljepotom pa se vratila kući! Josipu Kusić gledat ćemo na HRT-u, no ona tu ne staje

Petra Kurtela isprobala je 'teretanu' za lice i otkrila nam svoje dojmove

Bivša misica bez šminke neprepoznatljiva na špici

Linker
20. travanj 2024 02:20