VIRTUALNI KONCERT

Prijelomni trenutak na domaćoj sceni u režiji Massima Savića

Omiljeni domaći glazbenik priprema pravu glazbenu poslasticu za svoje fanove. Uslijed pandemije i nemogućnosti održavanja koncerata na kakve smo naviknuli, sa svojim će ‘malim krugom velikih ljudi‘ održati koncert na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu.

„Znate one neke vijesti koje jedva čekate podijeliti. Za koje je vezana velika radost i onaj neki nemjerljivi unutarnji ushit.

Ovo je takva vijest. Bilo gdje u svijetu da se nalazite možete se pridružiti slavlju glazbe u Lisinskom ”, pohvalio se Massimo na svom Instagramu. Naime, 10. prosinca ove godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će prvi domaći koncert popularne glazbe na dvije platforme - u stvarnom i virtualnom svijetu, a koji će biti zapamćen kao prijelomni trenutak na domaćoj sceni.

U prodaju će biti puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da i publika kod kuće sudjeluje u spektaklu.

U petak 13. studenog u prodaju je krenuo ograničen kontingent od samo 500 sjedećih ulaznica s kojima gledatelji mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom. Tjedan dana kasnije, 20. studenog u prodaju će biti puštene ulaznice za virtualni koncert svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu, u pidžami, večernjoj toaleti, s obitelji ili kućnim ljubimcem.

"Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino tako našu glazbu možemo približiti široj publici" - rekao je Massimo koji za goste u dvorani i za virtualne posjetitelje priprema brojna iznenađenja.

ČITAJTE I:

Massimo: ''U mojoj profesiji imate strašno puno idiota, samoljubivih idiota''

Massimo diže glazbene krugove na noge: 'Ne dozvolite da vama zavlada panika i negativa'

Massimo Savić: Moj novi poslovni pothvat

Linker
19. travanj 2024 21:05