iznenadila ga na večeri

Prljavi ples: Glumac otkrio svoj najluđi zvjezdani trenutak na zabavi s Madonnom

Rafe Spall mislio je da sa kolegama iz predstave ide na večeru kod slavne pjevačice, no večera se odjednom pretvorila u ludu zabavu, a on se našao u centru plesnog kruga.

Zvijezda serije "The Shaun of the Dead", Rafe Spall, u emisiji "There's Something About Movies", raspričao se o neočekivanim trenucima koji su u njegov život stigli sa slavom.

Na pitanje koji je bio njegov najveći 'zvjezdani trenutak', Rafe se prisjetio lude zabave na koju ga je pozvala Madonna.

image
Glumac nije mogao vjerovati svojim očima kad mu je slavna Madonna prišla
ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Naime, za vrijeme izvođenja predstave "Betrayal" na Broadwayju, u kojoj je glumio uz Daniela Craiga i Rachel Weisz, glumačku ekipu u svoj je dom pozvala pjevačica Madonna, koja je, prema pričama 37-godišnjeg Rafe, i privatno prava "party zvijer".

"Madonna je došla pogledati predstavu i kasnije je svratila u backstage. Pohvalila je predstavu i moju izvedbu te nas pozvala da sljedećeg dana dođemo u njezinu kuću na večeru", započeo je priču Rafe.

Kad su stigli na lokaciju, glumci su shvatili da Madonna živi u dvije velike vile koje se nalaze jedna do druge, a večera je bila sve samo ne uobičajena.

"A sad svi plešite!"

image
62-godišnja Madonna koristi svaku prigodu kako bi zaplesala
FOTOGRAFIJE: ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

"Čim smo završili s jelom, rasčistili su stolove, a Madonna je rekla - svi ustanite i zaplešite!"

"Rekao sam si - ok, nemoj zeznuti. I tako sam plesao, a Madonna je došla do mene i počela se trljati uz moje tijelo. Tako je sitna, i još je imala zlatne grillse na zubima...", prisjetio se večeri koje nikad neće zaboraviti poznati glumac.

Nakon intimnog plesa, Madonna je viknula Rafeu da zapleše u centru kruga, koji se odjednom formirao.

"Ona je bila na tronu, sa plesačima, a odjednom se stvorio krug. ušao sam u sredinu i izvodio dva pokreta koja znam", izjavio je glumac i u emisiji pokazao svoje smiješne plesne pokrete.

Linker
20. travanj 2024 05:25