RASTUŽILI OBOŽAVATELJE

Rastava za početak nove godine: Jason Momoa i Lisa Bonet razilaze se nakon 16 godina veze!

Zvijezda ‘Aquamana‘ i glumica s kojom je pet godina bio u braku emotivnom objavom na Instagramu podijelili su tužnu vijest s obožavateljima.

Nakon 16 godina veze i pet godina braka, došao je kraj ljubavi između poznatog glumačkog para - Jasona Momoe i Lise Bonet koji su na Instagramu potvrdili tužnu vijest za mnoge obožavatelje.

"Svi smo osjetili pritisak i promjene zbog ovih transformacijskih vremena", napisali su. „Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka...", započeo je dvojac u zajedničkom priopćenju obožavateljima.

Čitajte i: Jason Momoa prisjetio se teškog razdoblja: ‘Moja obitelj je gladovala nakon snimanja igre prijestolja‘

"I tako dijelimo vijest da se rastajemo. Ne zato što mislimo da je vrijedno vijesti, već zato da bismo nastavili sa svojim životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živjeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati", nastavio je sada već bivši par.

image

Vezu su započeli 2005.

EDITORIAL/PROFIMEDIA IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Učimo našu djecu koliko je moguće živjeti molitvu. Neka ljubav prevlada", zaključili su Jason i Lisa u objavi u kojoj su isključili komentare, što nije spriječilo neugodno iznenađene obožavatelje da se oglase na Twitteru i izraze žaljenje.

Ljubavna priča Jasona i Lise koji imaju dvoje djece, kćer Lolu i sina Nakoa- Wolfa nevjerojatna je poput najromantičnijeg filmskog scenarija, a glumac ju je rado prepričavao javnosti.

Čitajte i: Jason Momoa prisjetio se teškog razdoblja: ‘Moja obitelj je gladovala nakon snimanja igre prijestolja‘

"Kad sam je prvi put vidio na televiziji, imao sam samo osam godina. Rekao sam mami da želim biti s njom i da ću je, ako bude potrebno, uhoditi sve dok napokon ne postane moja. Sve sam joj to priznao tek kad smo dobili dvoje djece, inače bi sigurno mislila da nisam normalan. Za mene je ona bila i ostala prava kraljica", rekao je u jednom intervjuu holivudski glumac.

image

Par se vjenčao 2017.

EDITORIAL/PROFIMEDIA IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

“Doslovno sam se okrenuo i vidim je kako govori: 'Ja sam Lisa.' Okrenuo sam se prema svojoj prijateljici i u meni je bio vatromet, čovječe. Uvjerio sam je da me odvede kući jer sam živio u hotelu", opisala je zvijezda 'Aquamana' prvi susret s glumicom s kojom je na prvi spoj otišao u Cafe 101 gdje mu je odmah bilo jasno, govori, da je Lisa 'ona prava'.

“Sjeli smo, naručila je Guinness pivo i to je bilo to”, rekao je glumac, a sve ostalo je povijest.

Iako su kružile glasine da su se vjenčali nakon dvije godine veze, na vječnu ljubav službeno su se zakleli 2017.

Linker
19. travanj 2024 21:56