Vojko Bašić, Neja Markičević / CROPIX
Influenceri na meti

Ratno stanje na društvenim mrežama: Nakon Matanića i Doris, zaratili Danijela Dvornik i Marko Torjanac

Marko Torjanac u jednom komentaru na društvenim mrežama iznio je mišljenje o influencerima, a potom mu se obratila majka Elle Dvornik. Danijela ga je nazvala uhljebom.

Redatelj Dalibor Matanić i influencerica Doris Stanković otvorili su Pandorinu kutiju pa tako nisu ostali jedini koji su se odali kratkom i pravedničkom ratu za bolji svijet, onaj bez kompenzacija i internet marketinga, odnosno onaj kojom caruje princip jednostavne ponude i potražnje.

Prilično je jasno kakva je stava po tom pitanju Danijela Dvornik. Majka Elle Dvornik, logično, na strani je mladih koji su pronašli svoje zanimanje u svijetu novih medija i marketinških trendova, dok je glumac i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, Marko Torjanac, mišljenja da su influenceri besmisleni.

Zagreb, 110220.
Cirilometodska ulica.
Sjednica Gradske skupstine.
Na fotografiji: Marko Torjanac.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Marko Torjanac na sjednici Gradske skupštine.

Razljutio je mamu Elle Dvornik

"Komentirao sam danas ispod teksta jednog Facebook prijatelja vrlo argumentirano zašto mislim da su influenceri besmisleni - zato što će reklamirati sve za što im se plati, bez obzira na kvalitetu. Dakle, preporuke nisu uopće pouzdane već jedino njima oportune, a nisu ni stručni ni u čemu. Na to mi je influencerica i mama influencerice uputila sljedeće riječi koje najbolje oslikavaju razinu (polu)svijeta influencera", napisao je Torjanac ponudivši usto i screenshot komentara Danijele Dvornik - koja je u svom izlaganju iznijela:

"Marko Torjanac, evo ti si valjda bio glumac, a sada si se uhljebio pa pljucaš po ljudima koji rade svoj amaterski posao. Da si bio odličan glumac ne bi bio tu gdje jesi, u skupštini grada na sigurnoj uhljebskoj plaći. Oprosti, ali ja to tako vidim. Moja kćer se nije uhljebila, plaća svoje račune sama, ima svoj d.o.o. i plaća nekoliko ljudi koji rade za nju u tom 'amaterskom poslu' kako ti kažeš. Plaća sve poreze i prireze od kojih ti, kao i Matanić i Sever, imate koristi. Napali ste curu jer je tražila ručak u kompenzaciju za reklamu. Wow. Kao da je tražila kuću s bazenom. I to je najveći problem ove države, trenutačno. Blago nam se", ustvrdila je Dvornik.

Postira, 111019. 
3. svjetsko prvenstvo u branju maslina u organizaciji PZ Postira i TZ Postira. U masliniku Sv. Josipa na Glavici uz Hrvatsku ekipu u sastavu Danijela Dvornik, Franka Jovic Tonkli, Petar Metlicic i Blazenko Boban vjestinu i spretnost u branju maslina odmjeravale su i ekipe iz Poljske, Njemacke, BiH, Velike Britanije, Slovenije, Crne Gore, Francuske, Belgije, Juznoafricke republike, SAD-a i Slovacke.
Na fotografiji: Danijela Dvornik i Petar Metlicic.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Božidar Vukičević / CROPIX
Danijela Dvornik revoltirano je odgovorila Torjancu na njegov stav o influencerima.

Bijes i oganj

Potom je sam Torjanac dodatno komentirao riječi Elline majke: "Jasno je da je svima koji imalo znaju i prate što i kako radim i u kazalištu i u Skupštini bizarno i smiješno sve ovdje izrečeno, no baš zato objavljujem kao prilog u razotkrivanju laži kojima se služe, magle i razine komunikacije koju nude influenceri. Moram još samo napomenuti da niti dotičnu niti njezinu kćer kao niti ikoga drugoga osobno nisam spomenuo ni imenom ni aluzijom. Komentirao sam tek fenomen, kad ono, sruši se na mene bijes i oganj", zaključio je Torjanac o bitki koja se vodila na njegovom virtualnom polju.

Tko je tu u pravu ili u krivu, ostavljamo da procijenite sami.

Čitajte i:

Dalibora Matanića iznervirala Doris: 'Influenseri, brišite odmah svoje bijedne profile'

Ella Dvornik nosi najtraženiju nijansu! Oduševila je obožavateljice novim trendom na kosi

Ella i Danijela Dvornik dobile su poklon koji ih je oborio s nogu: Kava prepuna emocija i ponosa

Vrijeme je za velike promjene, a upravo to može nam pružiti jedan sasvim običan odlazak frizeru

Ella Dvornik prepoznala simboliku: Njezina Lumi na poseban je način povezana s preminulim djedom

Linker
11. travanj 2024 18:41